AcasăNewsPlan Roșu în Olt. Accident cu 19 victime

Plan Roșu în Olt. Accident cu 19 victime

Desfășurare de forțe în județul Olt. Mai multe echipaje medicale, de pompieri și de polițiști au pornit către locul unui grav accident rutier, în care au fost implicate mai multe autovehicule, inclusiv un microbuz de pasageri.

Două autoturisme, un microbuz, un autotren şi o autoutilitară s-au ciocnit pe DN65 Piteşti – Slatina, la Priseaca.

In primă fază s-a aflat ca ar fi vorba despre 16 persoane afectate de acest accident. Din câte a precizat Dan Țolu, de la ISU Olt, într-o intervenție telefonică la Antena3, cifra inițială a fost revizuită ulterior la 19 victime. Din păcate, un bărbat și-a pierdut viata în urma accidentului. Alte doua persoane – una dintre ele o femeie însărcinată – sunt în stare gravă, fiind încadrate de salvatori la urgențe de „Cod roșu” și duse cât s-a putut de repede la spital, pentru mai multe îngrijiri. Majoritatea persoanelor evaluate medical la fața locului, 14, au fost încadrate la „Cod verde”, alte două victime fiind rănite mai grav, adică la nivelul „Codului galben”.

Accidentul din judeţul Olt a avut loc în jurul orei 15.25. Ca urmare a producerii coliziunii în lanț, traficul rutier în zonă respectivă a fost complet blocat în primă fază, în răstimpul în care cadrele medicale au intervenit în ajutorul răniților, iar polițiștii au făcut primele cercetări, menite să stabilească împrejurările în care a avut loc coliziunea.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger