AcasăNewsPlan Roșu de intervenție, după un accident cu două microbuze. Șapte oameni,...

Plan Roșu de intervenție, după un accident cu două microbuze. Șapte oameni, duși la spital

sursa foto: graiulsalajului.ro

Un grav accident rutier s-a produs în județul Sălaj. Au fost implicate două microbuze. Autoritățile au activat Planul Roşu de intervenţie, după ciocnirea celor două autovehicule. La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe.

Accidentul rutier în care au fost implicate două microbuze a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, 16 spre 17 ianuarie, în judeţul Sălaj, la ieşire din localitatea Ileanda spre Dej.

Au intervenit mai multe ambulanțe

Autoritățile au activat Planul Roşu de intervenţie, dat fiind numărul mare de persoane implicate în nefericitul eveniment rutier.

13 persoane au fost evaluate la faţa locului, iar 7 dintre victime au fost transportate la spital, potrivit news.ro.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost alertat despre producerea unui accident rutier între 2 microbuze. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Sălaj a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului au fost alocate de urgenţă 6 ambulanţe de prim ajutor, 2 ambulanţe cu medic, o autospecială transport persoane şi victime multiple, o autospecială primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare”, a transmis, în noaptea de marţi spre miercuri, ISU Sălaj.

4 victime, transportate la UPU Dej, iar 3 la UPU Zalău

S-a mai aflat că în urma producerii accidentului, 13 persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, trei fiind încarcerate. Conform sursei menționate, șase dintre cei implicaţi sunt cetăţeni ucraineni.

Șapte oameni au fost duși la spital – patru dintre ei la Unitatea de Primiri Urgențe Dej, iar trei la UPU Zalău.

„În urma accidentului rutier, 7 victime, conştiente, au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate. 4 victime au fost transportate la UPU Dej, iar 3 la UPU Zalău”, a mai transmis sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger