AcasăNewsAccident in Teleorman: cel putin 10 raniti. Plan rosu de interventie

Accident in Teleorman: cel putin 10 raniti. Plan rosu de interventie

Salvatorii au intrat in alerta, joi dupa-amiaza, dupa ce la numarul unic de urgenta a fost anuntata producerea unui accident rutier, in care au fost implicate un TIR si un microbuz.

UPDATE 3: Cinci dintre victimele accidentului – toate ranite grav in impact – vor fi transferate in Capitala, la doua spitale – Floreasca si „Bagdasar Arseni”. s-a aflat in urma cu scurta vreme.

Doi dintre raniti vor fi adusi in Bucuresti cu elicoptere – este vorba despre un copil si un adult, in timp ce ceilalti trei oameni care au avut de suferit de pe urma accidentului urmeaza sa fie transportati la Spitalul de Urgenta, la Floreasca, cu o autospeciala destinata transportului de victime multiple, informeaza aceeasi sursa.

UPDATE2 : Noi date de la IGSU indica faptul ca au fost 17 persoane implicate in accidentul din Teleorman. Si ca 14 oameni au fost dusi la spital, patru fiind in stare grava. Dintre acestea patru, doua au ajuns la spital pe calea aerului, cu ajutorul unor elicoptere SMURD.

sursa foto: Facebook/IGSU

UPDATE: Cadrele medicale ajunse la locul accidentului au acordat ingrijiri unui numar de 15 persoane, hotarand ca se impune transportarea la spital a 10 dintre acestea, din cate rezulta din cele mai recente informatii din directia Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Totodata, aceeasi sursa anunta ca sunt doua elicoptere SMURD care merg catre Unitatea de Primiri Urgente Alexandria, pentru a prelua victimele aflate in stare grava.

De altfel, accidentul s-a produs pe drumul ce face legatura intre Alexandria si Turnu Magurele.

––

Avand in vedere ca martorii au anuntat ca ar fi ami multe victime, s-a declansat Planul rosu de interventie. Astfel ca, spre locul coliziunii rutiere – DN 52, in zona localitatii teleormanene Furculesti – au fost directionate nu mai putin de 11 masini ale ambulantelor, dar si echipaje de descarcerare si de pompieri. „De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, iar in cazul in care echipajele de la fata locului solicita, poate sa intervina in zona”, transmit reprezentantii IGSU.

Inca nu se stie cum anume s-a produs accidentul.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger