AcasăNewsPlan Rosu. Accident grav cu un microbuz pe DN 12, la Sancraieni....

Plan Rosu. Accident grav cu un microbuz pe DN 12, la Sancraieni. Un mort si mai multi raniti

Coliziunea intre un autoturism si un microbuz in care se aflau in jur de 20 de persoane a facut ca autoritatile din Harghita sa activeze Planul Rosu de interventie.

UPDATE: Imaginile surprinse la locul accidentului, in timpul operatiunii de salvare, sunt greu de descris.

Oficialii Departamentului pentru Situatii de urgenta au transmis, totodata, faptul ca bilantul victimelor indica „o persoana decedata care se afla in autoturism, o alta persoana descarcerata si este in stare grava, precum si alte sase persoane cu rani usoare (pasageri in microbuz)”.

–––––

Catre locul accidentului – DN 12 Sfantu Gheorghe-Miercurea Ciuc, pe raza localitatii Sancraieni – au fost directionate mai multe ambulante, inclusiv specialistii de la descarcerare, care au intervenit in ajutorul unei persoane care ramasese prinsa intre fiarele contorsionate ale autoturismului. Din pacate, din cate anunta reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, in masina mica se mai afla o persoana care nu a mai putut fi salvata, medicii fiind nevoiti sa declare decesul victimei.

De asemenea, din cate se pare, mai multi oameni aflati in microbuz au fost raniti, insa din primele informatii leziunile acestora ar fi usoare.

Ramane ca politistii sa stabileasca, in cadrul unei investigatii, in ce conditii s-a produs accidentul de luni dupa-amiaza.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger