AcasăNewsPlaja de la Neptun-Olimp, cea mai curata de pe Litoral

Plaja de la Neptun-Olimp, cea mai curata de pe Litoral

Apa curata a marii si umbrelele ofera o placuta racoare turistilor din Neptun-Olimp

Litoralul a fost luat cu asalt in weekend de peste 150.000 de turisti, care au incercat sa gaseasca un petec de nisip cat mai aproape de mare. Cei mai norocosi au fost aceia care au ajuns la Neptun-Olimp, unde se afla una dintre cele mai curate plaje de pe litoralul romanesc.

Drumul permite accesul facil spre plaja din Neptun-Olimp

Numerosi turisti se inghesuie weekend de weekend in statiunile considerate „trendy”, cum ar fi Mamaia, unde ieri abia puteai arunca o batista pe plaja, caci de un cearceaf nici nu se mai punea problema, decat eventual langa tomberoanele pline de gunoaie.

Spatiile largi si beach-barurile imbie turistii sa aleaga aceasta plaja

Drept urmare, afland de la cei care stiu cu adevarat care sunt statiunile in care se poate petrece un sejur decent, in conditii de igiena si respect pentru clienti, multi turisti au ales statiunea Neptun-Olimp.  De ce? In primul rand pentru plaja curata si curatata zilnic.

Apa curata a marii si umbrelele ofera o placuta racoare turistilor din Neptun-Olimp

Un alt motiv il reprezinta conditiile mai mult decat decente in care turistii pot face plaja, se pot bronza ori pot folosi numeroasele umbrele plasate ordonat, la fel si sezlongurile, cu spatii de acces pentru cei care doresc sa se plimbe, fara a-i deranja pe turistii care fac bai de soare.

Turistii apreciaza nisipul curat si sezlongurile asezate aproape de valurile marii

Si, apropo de baie: apa marii de la Neptun-Olimp este foarte curata, fara alge respingatoare. Un alt atu al plajei din aceasta statiune il reprezinta beach-barurile, care ofera tratatii pentru toate buzunarele si pot face fata exigentelor oricarui turist. Acestea, dar si multe altele pot fi argumentele pentru care merita sa alegeti ca destinatie de weekend sau de sejur la mare statiunea Neptun-Olimp.

author avatar
eNational
3.960 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger