AcasăNewsPlacinta la 112: "E un nebun cu o masina, da sa intre...

Placinta la 112: „E un nebun cu o masina, da sa intre in oameni”

Andrei Placinta

Incidentul din decembrie 2010, de pe strada Berzei, cand fiul senatoarei Sorina Placinta, Razvan Andrei Placinta, a agresat mai multe persoane pe care le-a lovit cu masina a creat panica in randul trecatorilor care au sunat, in cateva minute, de mai multe ori la 112, semnaland violenta faptelor. Razvan Andrei Placinta a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, de catre procurorii Parchetului Capitalei, care-l acuza de tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Andrei Placinta

„Evenimentele provocate de inculpatul P.A.R., au generat indignarea si revolta unui numar nedeterminat de persoane aflate in zona, multe dintre acestia apeland telefonic Serviciul Unic de Urgenta 112„, se arata in rechizitoriul prin care Andrei Placinta a fost trimis in judecata de procurori, document obtinut de Mediafax.

Prima dintre convorbirile a carei inregistrare este depusa ca proba la dosar a avut loc la 19.03, cand martora T.G. a sunat la 112:

„OPERATOR 1: 112! Alo!

T.G.: Fiti va rog amabila! Dupa str. Berzei va sun. E un nebun cu o masina. Doamne Iisuse Hristoase! Nu stiu ce vrea sa faca! Chiar la covrigarie …(neinteligibil)… Doamne Iisuse! Aoooleeeoo!

OPERATOR 1: Da’ ce face doamna?

T.G.: E cu o masina in mijlocul strazii, da sa intre in oameni. Doamne Dumnezeule! Vai de capul meu! Doamna, chemati echipajul ca e nebun, nu-i normal, doamna! Cu o masina de Vrancea. Un Renault de Vrancea. Deci nu stiu ce este. Nu stiu ce s-a intamplat. Nu stiu. Sa vina echipajul aici.

OPERATOR 1: Berzei, intersectie cu ce doamna?

T.G.: Berzei, intersectie cu Berthelot, da’ mai spre P-ta Matache, imediat. Doamna, se omoara aici. Eu nu stiu, nu ati mai primit apeluri pentru asta? Ca-i de un sfert de ora, 20 de minute, baiatul asta aici in intersectie.

 

Internetul e plin de poze cu ispavile lui Placinta jr. Una dintre placeri: sa se sarute frantuzeste cu barbatii

OPERATOR 1: Ramaneti putin va rog!

T.G.: Il omoara lumea! Doamne Iisuse Hristoase!

OPERATOR 1: Este cineva ranit?

T.G.: Nu stiu ce sa va spun ca a intrat cu masina in niste oameni. Deci chemati pe cineva. E imposibil sa nu vina cineva! Nu v-a mai sunat nimeni? E imposibil!

OPERATOR 1 : Intrebati, va rog, daca este nevoie si de salvare!

OPERATOR 2: Politia! Buna seara!

T.G.: Buna seara! Pe str. Berzei este un incident aici cu o masina. M-auziti?

OPERATOR 2: Da, doamna, s-a trimis la Berzei cu Transilvaniei.

T.G.: S-a trimis. Asa. Da’ a intrat in oameni. Deci Doamne! Nu stiu ce sa va zic, e nebunie totala aici. E o nebunie. Il omoara lumea!

OPERATOR 2: …(neinteligibil)… trebuie sa ajunga din moment in moment.

T.G.: Bine. D-asta v-am sunat. Am crezut ca nu ati primit nici un apel. Se trage cu pistolul. Nu stiu ce sa va zic.

OPERATOR 2: Da, doamna, e vorba de un individ cu o masina…

T.G.: Aaa! I-a rasturnat masina! Doamne Iisuse Hristoase! Il omoara lumea. Trimiteti echipaje, ca-l omoara lumea pe nenorocitul ala.

OPERATOR 2: S-a rasturnat cu masina?

Placinta urineaza pe o troita

T.G.: S-a rasturnat cu masina. Deci intra in lume, ascultati-ma ce va spun, ca-i nenorocire.

OPERATOR 2: Renault-ul cu numere de Vrancea, da?

T.G.: Cu numar de Vrancea! Da! Il omoara lumea!

OPERATOR 2: Da, doamna, haideti ca daca ma tineti mai mult..

T.G.: Vai de capu’…

OPERATOR 2: Pai nu mai pot sa vorbesc cu colegii mei ca vorbiti numai dumneavoastra.

T.G.: Bine, bine, bine! Pa! Pa!

OPERATOR 2: Inchideti odata!”.

Placinta cand pupa, pupa...

Doua minute mai tarziu, la 112 a fost inregistrat apelul initiat de un alt martor in dosar, I.G.:

„OPERATOR: 112

I.G. : Doamna, v-am zis sa trimiteti un echipaj, doamna! A omorat, un om pe Berzei! V-am spus ca a intrat cu masina, 1-a omorat aici.

OPERATOR: Am chemat politia deja.

I.G. : Pai cand, doamna? Uitati …(neinteligibil), nenorocitu’ a omorat un om aici cu masina, doamna,

OPERATOR: Inca o victima?

I.G. : Da, doamna, da, da. Dupa ce v-am sunat pe dumneavoastra, s-a intors. O ambulanta, si o ambulanta. Sunati la o ambulanta!

OPERATOR: Vine si ambulanta. A mai sunat cineva.

I.G. : Smurd-ul va rog frumos sa vina, nu stiu.

Senatoarea PDL Sorina Placinta, o mama care are cu ce se mandri

OPERATOR: Au fost anuntati.

I.G. : Bine doamna, da’…v-am…bine.

OPERATOR: Bine.

In acelasi interval orar – 19.04 -19.05, la acelasi serviciu au fost inregistrate mai multe convorbiri care releva comportamentul violent al inculpatului precum si reactia cetatenilor fata de acesta. Convorbirile releva indignarea persoanelor prezente in zona, acestea fiind revoltate de comportamentul violent al inculpatului, percepandu-l pe acesta ca fiind un pericol pentru ordinea si linistea publica, se arata in rechizitoriul intocmit de procurori.

 

author avatar
A.P. Redactor
1.825 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai Politia Romana e de tot rahatu’,sincer! Trebuie sa le dai 1000 de indicatii ca sa ajunga la locul faptei.Parca nu pot afla de unde a fost facut apelul si sa se prezinte de urgenta unde e nevoie.Nu sa intrebe de 10 ori unde? la ce intersectie?. Cat despre acest tanar,e o cauza pierduta,hopeless.

  2. Primul apel „E cu o masina in mijlocul strazii, da sa intre in oameni”. Dar oare ce faceu acei oameni in mijlocul strazii, de ce nu-l lasau sa plece ? Apoi: „Il omoara lumea! Doamne Iisuse Hristoase”. E clar ca a incercat sa-i ocoleasca si asa a intrat pe trotuar. „I-au rasturnat masina”. Deci era in masina cand dementii aia i-au rasturnat cu masina. „e nebunie totala aici”, deci toata lumea era nebuna. Pozele prezentate sunt trucaje, nu sunt din filmul asta…Orice sofer ar fi procedat la fel, incercand sa scape de agresori, care se pare ca nu erau putini si mai erau si tigani, fugind cu masina. Mie asa mi-au spus niste destepti de la politie, cand au aruncat tiganii cu petarde in masina mea – sa mut masina. Deci si un politist tot asa ar fi facut. Doar ca eu nu eram in masina, asa ca n-am putut s-o mut, ci am primit doi pumni in tampla de la tiganoiul care arunca cu petarde.

  3. Nu pot sa inteleg ce cauta, la inceput, acea „lume” (erau numai tigani) in mijlocul strazii, de ce nu-l lasau sa plece, din moment ce prietena lui Andrei nu a acuzat vreun act de violenta al asestuia asupra ei. Adevarul e ca e plin Bucurestiul, si mai ales zona „isterica” de tigani care beau toata ziua in intersectie si se amesteca fara niciun rost in discutiile si problemele altora, pe care nici nu-i cunosc, in speranta ca s-or alege si ei cu vreo geanta, portofel, sau chiar cu o masina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger