AcasăNewsPitipoancele electorale, ultima gaselnita politica

Pitipoancele electorale, ultima gaselnita politica

Fetele sunt aduse la petreceri drept oferta electorala

Aproape ca era greu de crezut ca politicienii isi mai pot surpinde electoratul cu ceva atunci cand vine vorba de oferirea traditionalei mite electorale.

Fetele sunt aduse la petreceri drept oferta electorala

Bani, bere, mititei, galeti, tricouri, pana si stergerea datoriilor de la carciumi, toate acestea fusesera incercate de liderii din teritoriu, disperati de a mai obtine ceva voturi in plus. Iata insa ca acum  rivalii politici se acuza reciproc de folosirea unei noi metode de mituire a populatiei de la sate.

Cu microbuzul scolar

In Brasov, PSD-istii ii acuza pe PDL-isti ca aduc oamenii la sedintele de partid, amagindu-i ca le vor reabilita termic  locuintele. Rolurile se inverseaza in judetul Constanta, unde liderii de filiale „portocalii” se plang ca „rosii” fac petreceri la discoteci, unde aduc tot felul de femei, pentru a atrage pasivul electorat masculin. Mai mult, in comuna Ciobanu s-a reclamat chiar ca „momelile” feminine ar fi aduse la „chermeze” cu microbuzele scolare, in timp ce bietii elevi sunt lasati sa faca pe jos drumul de a casa la scoala.

author avatar
Matei Gabriel
376 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da, si sa vezi cand merg la crasme si ii imbata pe aia beti :)). Si stau ei asa cu totii la fierarie si le citeste Mortomete despre revolutie si propaganda burgheza, explicandule cum vin ciocoii si le iau pamanturile lor, nelucrate din 1900 toamna, sa plateze pe ele cereale. Pleaca ai nostri vin ai nostri , noi ramanem tot ca prosti…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger