AcasăNewsPitesti: Un batran se afla in stare grava dupa ce a cazut...

Pitesti: Un batran se afla in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 4

Un batran din Pitesti se zbate intre viata si moarte dupa ce a cazut pe casa scarii de la etajul 4 al blocului in care locuia. Barbatul se afla acum in stare foarte grava la spital, insa nimeni nu-si explica ce s-a intamplat.

Vecinii spun ca au auzit un zgomot puternic, apoi l-au vazut pe batran intins pe jos, in scara. Nimeni nu isi explica cum a cazut batranul de la etajul 4, dat fiind ca el locuia cu un etaj mai jos. Mai mult, cand a fost gasit, acesta era aproape dezbracat, fara pantaloni pe el, doar cu o camasa si cu lenjerie intima.

Barbatul a fost dus la Spitalul de Urgenta Pitesti, unde a fost internat la Terapie Intensiva, dar, desi si-a recapatat cunostinta, medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele de supravietuire ale acestuia.

„Este grav, dar deocamdata este stabil. Si-a recapatat cunostinta. Are leziuni traumatice multiple, fractura de femur, traumatism cranian”, a declarat medicul de pe ambulanta, citat de romaniatv.net.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate in ce imprejurari s-a produs accidentul. Din primele date, se pare ca batranul s-a dezechilibrat si a cazut in gol.

Foto: expressdebanat.ro

author avatar
Alina Costache
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger