AcasăPisicile acrobate surprind cu scheme aparent imposibile! (VIDEO)

Pisicile acrobate surprind cu scheme aparent imposibile! (VIDEO)

Impart aceeasi casa dar si dragostea si atentia stapanilor lor. Care le lasa pe cele doua feline acrobate sa-si faca de cap prin casa cat e ziua de lunga, chiar daca asta inseamna sa topaie in voie chiar si prin bucatarie.

Dulapuri, frigider, scaune si cate si mai cate. Nimic nu a scapat neparcurs de piciorusele tovarasilor de joaca – Nikita si Bobo, in cursele lor care ar fi trebuit sa le aduca, la final, o binemeritata  medalie. Pentru mobilitate, indrazneala si cate si mai cate!

Si adaca la prima vedere va lasau impresia ca doar bucataria ar fi spatiul „de manevra” care le-ar surade in mod deosebit, din imaginile ajunse pe Youtube vedem cat se poate de clar ca nu e tocmai asa! Trebuie doar sa isi propuna si ajung, dintr-un salt, dintr-o camera in alta fara sa paseasca pe parchet, ci doar sa sara intr-o diagonala de nota 10, mai ceva ca la Olimpiada!

Cu siguranta, suratele celor doua necuvantatoare ambitioase si talentate strang putin din dinti si miauna a invidie! Dar, pana la urma, cine le impiedica sa se antreneze si sa incerce sa ajunga la aceleasi performante? Pai… nu?

[youtube]B9R4WwVnnZQ[/youtube]

302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger