AcasăNewsPisa-te ca vine F-16!

Pisa-te ca vine F-16!

Cam in situatia asta au ajuns autoritatile americane, care ridica avioane militare la interceptare de cate ori calatorii zabovesc prea mult in WC-urile avioanelor.

Avioane de vanatoare F-16 au fost ridicate pentru a intercepta curse civile din cauza unor pasageri cu probleme la toaleta

Calatorii de pe doua curse de linie au stat cu sufletul la gura vazand ca sunt escortati de avioane de vanatoare. Cei sase pasageri care au avut probleme cu prostata sau doar cu berea au fost retinuti pentru scurt timp pe aeroport si interogati de FBI. Adica, de ce au s-au dus in repetate randuri la toaleta si ce au facut acolo! Desele deplasari la toaleta au  determinat autoritatile sa ridice avioane F-16 pentru interceptare, in caz de Doamne fereste!, sa nu fie teroristi. Trei barbati se aflau la bordul unei curse Los Angeles – New York, iar alti trei pasageri – doi barbati si o femeie – pe cursa Denver – Detroit. Pasagerii au fost eliberati fara sa se formuleze acuzatii. Totul s-a intamplat din cauza tensiunii generate de comemorarea atentatelor din 11 septembrie 2001, autoritatile fiind in alerta din cauza unor amenintari credibile privind un atentat al Al-Qaida.

author avatar
National
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger