AcasăNewsPintea, vizita-fulger la "Nasta": "am avut senzatia ca m-am intors in timp"

Pintea, vizita-fulger la „Nasta”: „am avut senzatia ca m-am intors in timp”

Dupa o perioada in care nu s-a mai auzit ca ministrul Sanatatii sa faca deja-celebrele vizite neanuntate in spitalele din tara, aflam ca Sorina Pintea le-a reluat, de aceasta data alegand o unitate medicala din Capitala, destinata persoanelor cu probleme pulmonare.

S-a intamplat vineri, iar decizia a venit „in urma unor sesizari primite de ministrul Sanatatii din partea unor pacienti care reclama conditiile proaste pe care le-au suportat pe perioada internarii la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, pavilionul Zerlendi”.

Hotarata sa vada la fata locului cum stau lucrurile, Sorina Pintea a pornit catre spitalul respectiv. Iar concluziile comunicate din directia Ministerului Sanatatii, dupa vizita oficialului guvernamental, nu sunt deloc bune. Se dau, insa, asigurari ca situatia se va schimba, in ideea ca se vor face investitii, pentru reparatii si cumpararea de aparatura medicala. „Am trait o dezamagire foarte mare, am avut senzatia ca m-am intors in timp. Pacientii nu trebuie sa suporte, pe langa boala, conditiile proaste pe care aceasta unitate sanitara le ofera. Pe langa lipsa dotarilor cu aparatura si mobilier, mizeria m-a deranjat la fel de mult. Nu inteleg blazarea personalului medical, de ce accepta sa-I expuna pe pacienti si pe ei insisi, acceptand aceste conditii de foarte multa vreme. Voi lua urgent masuri pentru ca aceasta situatie sa fie remediata”, a promis Pintea.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger