AcasăNewsPing-Pong intre Irinel si Monica! Irina Columbeanu e iar in custodia tatalui!

Ping-Pong intre Irinel si Monica! Irina Columbeanu e iar in custodia tatalui!

Ping-Pong-intre-Irinel-si-Monica-Irina-Columbeanu-custodia-incredintat-judecatori-buftea-tata-fetita-mama-foto-agerpres.roPing-Pong intre Irinel si Monica! Irina Columbeanu e iar in custodia tatalui!

Irinel continua razboiul cu Monica pentru fetita lor! Judecatoria Buftea a incredintat-o pe Irina Columbeanu tatalui ei, pana la pronuntarea divortului. Decizia magistratilor de luni, 06 iunie 2011, nu este una definitiva, ea putand fi atacata cu recurs. Monica e plecata in Statele Unite.

Ping-Pong-intre-Irinel-si-Monica-Irina-Columbeanu-custodia-incredintat-judecatori-buftea-tata-fetita-mama-foto-agerpres.ro
Ping-Pong intre Irinel si Monica! Irina Columbeanu e iar in custodia tatalui!

„Sper ca Irina sa aiba castig de cauza. Despre fiica mea am citit in ziare, nu am mai vazut-o deloc, stiu si eu ce stie toata lumea, din press”, a declarat Irinel Columbeanu la sosirea la Judecatoria Buftea.

Magnatul de la Izvorani a reusit sa ii convinga pe judecatori sa i-o incredinteze pe Irina cel putin pana la pronuntarea divortului de Monica Columbeanu. Sedinta Judecatoriei a fost suspendata timp de 20 de minute, dupa ce avocatii Monicai au recuzat completul de judecată. Cererea le-a fost respinsă.

Decizia a fost luata in absenta Monicai, care este plecata de saptamana trecuta in SUA.

Irinel si Monica ar fi trebuit sa ajunga la o intelegere in ceea ce o priveste pe Irina, insa acest lucru nu s-a intamplat.

„Eu am intrebat, ce vrei? Mi-a spus ca vrea un program de vizitare normal, sa aiba legaturi normale cu fiica ei. M-a intrebat: Tu ce vrei? Eu i-am spus clar ca vreau ca copilul sa imi fie incredintat mie spre crestere si educare si ca am sa ii asigur o relatie absolut normala si fireasca ca si mama a Monicai cu Irina”, a spus, saptamana trecuta, Irinel Columbeanu.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
1.942 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger