AcasăNewsPilotul Daniel Onoriu, pe patul de spital. E în stare critică!

Pilotul Daniel Onoriu, pe patul de spital. E în stare critică!

onoriu danielPilotul Daniel Onoriu, pe patul de spital. E în stare critică!

Daniel Onoriu a ajuns la spital în urmă cu 35 de zile, toate acestea după ce a întâmpinat probleme în urma unei intervenții de micșorare a stomacului. Medicii turci la care celebrul pilot a apelat pentru a-i micșora stomacul ar fi făcut o greșeală în timpul operației, iar starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit la revenirea în țară.

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu este nepotul lui Gabi Luncă. Întreaga familie se roagă acum pentru sportiv.

Turcii au atins o venă la pancreas

Rebeca Onoriu a oferit noi detalii despre Daniel Onoriu și a transmis că starea de sănătate a acestuia prezintă din nou riscuri, chiar dacă se află de peste o lună în spital.

Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare.

Rugăciune multă (asta se poate face – n.r.), atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul.

De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă”, a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului, pentru postul Antena 3.

Pilotul simte rugăciunea

Rebeca a dezvăluit și ce s-a întâmplat în momentul în care l-a vizitat pe Daniel Onoriu la spital.

Am fost la Daniel și am stat cu el 10 minute! La un moment, m-am rugat și am plâns, în gând, iar tensiunea lui a crescut. M-am speriat. Asistenta mi-a zis că mă simte”, a mai spus Rebeca Onoriu.

Verişoara pilotului își pune toate speranțele în medicii care au grijă de celebrul pilot și îi asigură pe fanii lui că aceștia fac tot posibilul să-l țină în viață.

author avatar
Andrei Ștefan
1.150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger