AcasăNewsPilot roman prins beat inaintea unei curse Londra-Bucuresti!

Pilot roman prins beat inaintea unei curse Londra-Bucuresti!

Un pilor roman a fost prins in stare de ebrietate, de catre autoritatile aeroportuare de pe aeroportul Heathrow,  inaintea efectuarii unei curse Tarom Londra-Bucuresti. Zborul a fost anulat.

Tarom a anuntat, intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul oficial, ca un zbor Londra-Bucuresti, de miercuri, 6 februarie 2013, a fost anulat din cauza unui membru al echipajului care s-a aflat in „incapacitate fizica” de a opera zborul.

„In prezent se desfasoara o investigatie pentru a stabili motivele pentru care pilotul s-a aflat in imposibilitatea de a efectua zborul. Din motive de siguranta, TAROM a decis anularea zborului de ieri, iar pasagerii cursei au beneficiat de asistenta conform Directivei Europene 261/2004 si au fost rerutati pe alte zboruri de ieri pentru a ajunge la destinatie”, se arata in comunicat.

Totodata, Tarom a mai mentionat ca activitatea pilotului roman a fost suspendata, urmand a se lua o decizie dupa finalizarea investigatiei: „Pilotul a revenit in tara in cursul zilei de astazi si a fost suspendat din activitate pana la finalizarea investigatiei. Dupa primirea rezultatelor oficiale, TAROM va lua toate masurile care se vor impune, in conformitate cu toate reglementarile nationale si internationale in vigoare. Daca in urma investigatiei se stabileste ca pilotul a fost depistat pozitiv la un control al alcoolemiei, acesta va fi concediat imediat, in conformitate cu regulamentul de ordine interioara al companiei. TAROM respecta cele mai inalte standarde de siguranta nationale si internationale, iar siguranta operatiunilor sale reprezinta principala prioritate a companiei, prin urmare astfel de abateri disciplinare nu sunt tolerate”.

author avatar
Alina Costache
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger