AcasăNewsPiedone se razvrateste si vrea presedintia PC

Piedone se razvrateste si vrea presedintia PC

Cristian Popescu Piedone schimba foaia in PC

Cristian Popescu Piedone renunta la functiile detinute in PC si cere congres extraordinar. La care sa candideze si sa-i ia locul lui Daniel Constantin.

Cristian Popescu Piedone schimba foaia in PC

Singura “piesa grea” a PC in afara lui Dan Voiculescu, Piedone a realizat peste noapte ca partidului nu i se recunoaste locul pe care il merita pe scena politica damboviteana. A decis sa puna capat nedreptatii si l-a anuntat, in scris, pe liderul Daniel Constantin ca demisioneaza din functiile detinute in PC, dar si ca doreste convocarea unui congres extraordinar “in maximum 30 de zile de la data prezentei mele demisii”. Telul: alegerea unei noi conduceri, in care Piedone sa aiba partea leului: “Imi voi anunta intentia de a candida la presedintia partidului pentru a resuscita si sprijini evolutia doctrinara, cat si pentru a conferi pe deplin acestui partid locul pe care eu consider ca il merita si il poate obtine prin propriile forte pe esichierul politic romanesc”. Si, cum reusita “prin propriile forte” exclude participarea electorala la comun, sub sigla USL, un Piedone sef la PC ar inseamna si ca necazurile Uniunii de abia incep. Deocamdata, Daniel Constantin tine vie flacara USL si il acuza pe cel care vrea sa-i ia locul ca si-a “tradat” angajamentele luate fata de romani si ca are “anumite vulnerabilitati” care au permis “racolarea lui prin santaj” de actuala putere.

“Cristian Popescu Piedone si-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR”, sustine sus si tare Constantin. Pentru deplina sa liniste (sau neliniste), USL mai trebuie sa afle insa si cum priveste Dan Voiculescu initiativa singurei sale vedete politice.

author avatar
Simona Badulescu
727 afisari

4 COMENTARII

  1. Mai intai demisioneaza si apoi cere sa candideze la sefia partidului? Asta-i opera lui Base. Hahaha

  2. Vai ce se mai umfla si asta cu pseudonim ce ar vrea sa impuna respect.Aiurea, umflatul asta, de bani furati, crede ca partiduletul lui va trece pragul electoral, poate daca va fi coborat sub zero. A inceput sa-i tremure suncile la santajul facut de base si acest piedon e traseist politic, deci, da, banii de furat nu au miros decat politic.A avut si pc-ul doua ,,personulitati” si le-a lepadat si pe astea, la pubela.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger