AcasăNewsPiedone, primar-general in armata lui Gabi Oprea

Piedone, primar-general in armata lui Gabi Oprea

Sejurul lui Cristian Popescu Piedone in PC si in Opozitie va lua sfarsit. Primarul de la 4 va candida din partea UNPR  la viitoarele alegeri.

Cristian Popescu Piedone sustine ca nu poate fi acuzat de tradare

Cum o trecere cu acte in alt partid ar putea duce la pierderea mandatului, Piedone nu se va inscrie oficial in UNPR, dar recunoaste public ca accepta o candidatura sustinuta de Uniunea lui Gabriel Oprea.  Iar zvonurile pe tema afirma si ca edilul sectorului 4 ar putea fi sprijinit si/sau de PDL, inclusiv pentru Primaria Generala, daca asta ii va fi voia. Cert este ca Popescu Piedone dispune de o cota electorala extrem de tentanta pentru toate partidele, mai ales pe criza asta de candidati de top. Sedusi si abandonati, conservatorii lui Dan Voiculescu spun la randul lor ca Piedone doar le-a luat-o inainte, PC convocand deja, marti, sedinta de pedepsire a primarului rebel.

Amenintat cu excluderea, Piedone ar fi incercat o reconciliere cu Dan Voiculescu, povestesc acum conservatorii. Fara succes insa, cata vreme acesta aflase deja ca vedeta partidului planuia de mai mult timp sa lase balta PC-ul, doar ca nu acum imediat, ci la inceputul anului viitor. Desi nu a ezitat sa-I acuze pe Piedone de “joc dublu”, Voiculescu a anulat sedinta in care liderii PC vroiau sa-I spuna ei “pa” primarului rebel. Bunavointa inutila, din moment ce, dupa doar doua zile, Cristian Popescu Piedone si-a luat adio de la conservatori si, dupa ce si-a facut curaj cu un pahar de palinca, dupa cum chiar el a recunoscut, a mers la UNPR sa spuna “ ce are pe suflet”.

[poll id=”132″]

author avatar
Simona Badulescu
672 afisari

17 COMENTARII

  1. Piedone e un tradator ajuns unde trebuie, alaturi de ceilalti tradatori si traseisti din politica damboviteana.

  2. oprea nu lasa nici un ciorditor pe drumuri…asa ca dismuitorul tarabagiilor din piete ..asazisul piedone de la strhaia a ajuns unde ii e locul…………

  3. da cine dracu il mai voteaza pe nenorocitul asta ,acolo se duce unde i se potriveste linga hoti si trdatori

  4. Iata ca santajul functioneaza perfect. Dosarul penal al permiselor de la Pitesti isi spune cuvintul. Luati oamenii din acest partid si veti vedea ca aproape toti au bube in cap si stau cu coada intre picioare ca nu cunva sa se deschida doasarul.Un partid de santajabili. Rusine!

    • Daca era ceva il saltau demult pe Piedone, era primarul din echipa lui Voiculescu cu cea mai mare priza la public plus ca toate astea au inceput de prin 2007, nu crezi ca a trecut cam mult de atunci si de Piedone nu s-a spus nimic? De ce? pentru ca nu au avut cum si de ce sa il ridice.

  5. Cei buni si competenti se duc catre UNPR, un partid care se afirma din ce in ce mai puternic pe scena politica romaneasca. Piedone a actionat inteligent. Sustinut de UNPR are mari sanse de reusita.

  6. Piedone a dat dovada de mult curaj, fapt care il caracterizeaza. In PC perspectivele sale erau nule, asa ca a decis ca se alieze cu un partid a carui evolutie anunta un succes garantat – UNPR.

    • A spus ca va renunta la functii dar nimeni nu l-a crezut, cum poti sa mai stai langa niste oameni care nu te asculta? Acum toata lumea vede ca s-a tinut de cuvant si ca nu a glumit. Dupa parerea mea PC-ul a pierdut un om si apoi un primar.

  7. Misto asta cu Primar General in armata lui Oprea. Se pare ca deja s-a luat hotararea ca Piedone sa fie candidatul comun UNPR si PDL la primaria capitalei.

  8. Demagogie mare! PC-ul regreta ca l-a pierdut pe Piedone, dar nu vor sa recunoasca. Pai cine le mai aduce voturi in PC-istilor in Bucuresti? Acum se vor duce la partidul lui Oprea.

  9. E momentul ca Felix si marioneta lui, Constantin, dar si Tonta si Antenescu sa si-o ia in freza. Asta e doar inceputul a ceea ce va urma. Locul lui Piedone e alaturi de cei de la putere daca se doreste ca sa faca ceva pentru Bucuresti si pentru bucuresteni.

  10. S-a urcat scroful in pomul numit uniunea naparcilor proste si raioase, dar cu coada pe sus.Cum poate fi laudat un hardau de grasime care si-a luat toate categoriile de conducere auto in cateva ore contra un pesches gras cat el.Un momument de nesimtire hoata nu poate fi votat decat de mamaligari lasi si prosti de bubuie.

  11. Unpr va avea in partid nu numai generali, dar si primar general. Piedone este candidatul perfect si castigator al oricarei primarii din Bucuresti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger