AcasăNewsPiedone nu pleaca din PC. Voiculescu se bucura degeaba

Piedone nu pleaca din PC. Voiculescu se bucura degeaba

La insistentele lui Dan Voiculescu, Piedone ramane conservator. Nu se stie insa pentru cata vreme.

Cristian Popescu Piedone sta in PC pana vede daca poate sau nu sa ajunga presedinte

La nivel oficial, s-a spus ca Popescu Piedone ramane in PC si isi reia functiile, iar pacea ar fi fost negociata de Dan Voiculescu personal. Ceea ce inseamna ca Voiculescu, dupa ce s-a inteles cu Piedone, a poftit restul conservatorilor sa puna batista pe tambalul nemultumirilor. Iar acestia s-au conformat, dand vina pe o “comunicare” gresita. La nivel neoficial insa, conservatorii dau drumul injuraturilor bine ascunse in gusa de urechile lui Voiculescu si il acuza pe Piedone ca abia asteapta sa le-o traga, ultimele zvonuri de profil dand ca sigura caderea la pace a actualului primar de la 4 cu adversarii USL-ului. Ba mai mult, conservatorii dau crezare si informatiilor referitoare la o intelegere parafata intre Cristian Popescu si “liberalii lui Chiliman” (ostili conducerii Antonescu), despre care se spune ca s-au declarat gata sa-l ajute pe Piedone, in cazul in care ar ramane fara sustinerea PC.

In ceea ce-l priveste, Piedone insista, in rolul sau de fiu ratacitor proaspat reintors la vatra, ca singurul sau obiectiv este “ridicarea PC pe scena politica”. Varianta corecta doar daca Popescu, care vrea in continuare congres extraordinar si chiar face parte dintr-un nou Birou de coordonare al PC “care va decide si convocarea eventualor congrese (Daniel Constantin – n.r.), ii va duce pe conservatori din opozitie catre putere, odata ajuns presedinte al partidului.

author avatar
Adelina Ionicel
311 afisari

7 COMENTARII

  1. Titlul articolului este total gresit. Voiculescu sprijinina si este alaturi de un politician competent asa cum este Piedone.

  2. normal ca nu pleaca si-a dat seama ca ar fi fost o miscare dezastroasa pentru imaginea lui..oricum are mai multe sanse la pc decat la unpr

  3. Umflatul asta cu nume de pripas, obisnuit cu plimbarile galante, acolo unde curge multa grasime=bani publici, nu va ramane in pc, va pleca la prima oferta grasa.Zicala ca grasimea cere multa grasime pentru procesare este valabila la bogatul asta, in grasime.Oricum va pluti fara probleme in apele tulburi din tara, deh, grasimea este mai usoara ca apa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger