AcasăNewsPiedone incurca planurile PC: "Nu candidez la Primaria Capitalei!"

Piedone incurca planurile PC: „Nu candidez la Primaria Capitalei!”

Dupa ce presedintele PC, Daniel Constantin, l-a anuntat pe Piedone drept candidatul partidului la Primaria Capitalei, edilul de la sectorul 4 a declarat astazi ca nu candideaza pentru fotoliul de primar general pana nu termina ce si-a propus sa faca la primaria de sector.

Edilul a trimis o scrisoare deschisa in care precizeaza ca nu va candida la postul de Primar General al Capitalei pana cand nu va termina ce le-a promis locuitorilor din sectorul 4 al Capitalei.

”Ii anunt pe toti cei care s-au aventurat in a emite ipoteze, in ceea ce ma priveste, ca, asa cum procedez de obicei, si in ultimele doua zile, m-am aflat in teren de unde am luat pulsul direct de la cetatenii din sectorul 4 al Capitalei. Stiu ca sunt pe locul intai in sondajele pentru Bucuresti, acele sondaje nedate publicitatii si ascunse cu teama, chiar si mie”, scrie Cristian Popescu Piedone in scrisoarea deschisa, potrivit Realitatea TV.

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, il anuntase luni pe Piedone candidat al partidului la Primaria Capitalei, in conditiile in care PSD si PNL il sustin pe Sorin Oprescu.

PC se intoarce spre USL si Sorin Oprescu

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, la Antena3, ca sustine in continuare ca Piedone ar fi o varianta buna pentru Primaria Generala, dar ii respecta decizia luata. „Este un om de onoare care a pus in balanta raspunderea pe care o are fata de cetatenii sectorului 4 si candidatura la Primaria Generala”.

Constantin sustine ca PC isi „respecta angajamentele pe care le are in USL”. „In momentul de fata, varianta pe care o avem in discutie este Sorin Oprescu”, mai spune Constantin.

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger