AcasăNewsUPDATE Fragmentul de picior gasit in bagajul unui chinez, de origine animala

UPDATE Fragmentul de picior gasit in bagajul unui chinez, de origine animala

UPDATE 2 – Fragmentul de picior gasit in bagajul unui cetatean chinez este de origine animala. Barbatul oprit joi pe Otopeni ar fi cumparat o laba de urs pe care voia sa o vanda unui restaurant din Italia. In urma analizelor fragmentului gasit in bagajul chinezului (testare antropologica, de laborator si serologica), s-a stabilit ca fragmentul gasit in bagajul chinezului este de origine animala, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).

UPDATE 1: O parte a unui picior de barbat a fost gasit in bagajul unui cetatean chinez, care ar fi vrut sa plece in Italia. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica, la cererea procurorului general, Codruta Kovesi, potrivit Mediafax. Descoperirea a fost facuta de catre ofiterii Brigazii Antitero a SRI, a precizat purtatorul de cuvant al Serviciului Romane de Informatii, Sorin Sava.

Angajatii Aeroportului Otopeni au gasit, joi,  o bucata dintr-un picior de om, intr-o valiza a unui turist strain, care intentiona sa plece din Romania. Din primele informatii, bagajul in care au fost descoperite resturile umane ar apartine unui cetatean chinez.

Descoperire demna de un film de groaza pe Aeroportul Otopeni. Angajatii au gasit, joi, in valiza unui turist o bucata din piciorul unui om. Descoperirea a fost facuta dupa ce bagajul a fost trecut printr-un scanner, inainte de a ajunge in cala unui avion, potrivit RealitateaTV.

Cetateanul strain caruia ii apartinea valiza in care a fost gasita bucata de picior este audiat la aceasta ora. Anchetatorii au ridicat probe si fac cercetari pentru a stabili in ce imprejurati a ajunsbucata de picior in bagajul barbatului respectiv.

632 afisari

2 COMENTARII

  1. ..doamne! ,doamne! asta e piciorul lu prigoana ,,cred ca il lau gasit chinezii la tomberon,,…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger