AcasăNewsPiata Unirii a fost blocata! Ce s-a intamplat!

Piata Unirii a fost blocata! Ce s-a intamplat!

Duminica seara a avut loc pentru a douasprezecea oara proteste pentru Rosia Montana.

Manisfestantii au continuat sa protesteze fata de exploatarea cu cianuri, desi proiectul de lege initiat de Guvern a fost respins de Comisia pentru Rosia Montana, potrivit stirileprotv.ro.

Protestatarii au blocat pentru 15 minute intersectia de la Unirii. Toti cei care au vrut sa protesteze impotriva proiectului de la Rosia Montana s-au strans initial in zona statuilor de la Universitate, iar dupa doua ora, in jurul orei 19.15, au plecat spre Palatul Parlamentului. Dupa ce s-a deblocat zona, manifestantii au mers mai intai pe trotuarele de pe bulevardul I.C. Bratianu. Acestia au intrat pe strazile din Centrul Istoric, pentru a ajunge in Calea Victoriei.

Jandarmii au fost nevoiti sa formeze un cordon la intersectia Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei, deoarece oamenii voiau sa iasa pe Bulevardul Regina Elisabeta si sa mearga prin strada Eforie, insa au intalnit jandarmii, asa ca au continuat marsul pe strada Brezoianu, apoi pe strada Anghel Saligny, de unde au iesit in Splaiul Indepdentei. A urmat strada din zona fostului sediu al Primariei Capitalei, iesind pe Bulevardul Regina Elisabeta, unde au blocat circulatia pe ambele sensuri, in zona Parcului Cismigiu.

author avatar
Andra Nesu
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger