AcasăNewsPiata Centrala din Piatra Neamt, mistuita de flacari

Piata Centrala din Piatra Neamt, mistuita de flacari

Piata Centrala din Piatra Neamt a fost distrusa complet in urma unui incendiu izbucnit, sambata noapte, hala cu o suprafata de aproximativ 4000 de metri patrati fiind facuta scrum.

La stingerea flacarilor inalte de peste 10 metri care au cuprins intreaga hala in doar cateva minute au participat toate masinile de pompieri din Piatra Neamt si localitațile invecinate. Fumul gros si focul devastator i-au scos in strada pe cei care locuiesc in blocurile din zona.

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca exact cauzele producerii incendiului, dar va fi facuta si o evaluare a pagubelor, care la prima vedere par imense. Hala Pietei Centrale a fost construita in anul 2006. Viceprimarul Aurelia Simionica a declarat ca intreaga constructie era asigurata, insa chiriasii magazinelor din hala nu aveau marfa asigurata, scrie presa locala.

Potrivit martorilor, nu se mai poate recupera nimic din marfa lasata peste noapte in rafturi si instalatiile frigorifice. In piata centrala din Piatra Neamt se vindeau fructe, legume, carne iar la etaj erau zeci de magazine.

author avatar
Alina Costache
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger