AcasăNewsPiata Amzei, renovare si hotie

Piata Amzei, renovare si hotie

Dupa cum „National” dezvaluia cu doar cateva zile inainte, un nou dosar „bomba” este pe cale sa explodeze, ancheta vizand puternica grupare condusa de Vlad Moisescu, care „capusase” practic intreaga activitate a fostului primar al Sectorului 1, Andrei Chiliman. Este vorba despre renovarea si administrarea obiectivului Piata Amzei, care, desi a „papat” de la buget aproximativ 10 milioane de euro este si acum o „piata fantoma”, de care comerciantii fug ca dracul de tamaie, din cauza preturilor exorbitante de inchiriere a spatiilor.

Asa ca, dupa ce structurile de informatii au inceput sa le furnizeze la greu „material probatoriu” procurorilor iar noul primar general al Capitalei a declarat ca principala sa prioritate este scoaterea Pietei Amzei din „ghearele” celor care au pus mana pe ea dupa renovare, oamenii banuiti a se afla in spatele afacerii de 10.000.000 de euro au primit o noua lovitura. Pentru ca, dupa ce frantuzoaica Clotilde Armand a fost la un pas sa dea marea lovitura a alegerilor locale, castigand Primaria Sectorului 1, consilieri locali ai Uniunii Salvati Bucurestiul s-au sesizat in urma dezvaluirilor din „National” si au cerut, la randul lor, sa se faca lumina in acest caz. Totul pentru ca mii de bucuresteni din zona centrala sa se poata bucura din nou de piata care a fost renovata, pe bani grei, chipurile „pentru ei”…

Se strange latul…

Vlad Moisescu

Probabil ca Vlad Moisescu a respirat usurat chiar si dupa pierderea rusinoasa a alegerilor locale din Sectorul 1 de catre candidatul liberal si ajungerea ca primar a pesedistului Dan Tudorache, intrucat cel recunoscut drept adevaratul „jupan” al sectorului a reusit sa impaneze organigrama de conducere a institutiei cu proprii oameni. Iar dispozitia nr. 2632 din 28.06.2016 i-a intarit probabil credinta ca jocurile subterane i-au iesit si de aceasta data. Iata insa ca, totusi, ceva s-a schimbat, asa ca „nealiniatii” de la Uniunea Salvati Bucurestiul au solicitat oficial toata documentatia despre cazul Piata Amzei. Iar ironia sortii sau stranie coincidenta, prietenii lui Vlad Moisescu stiu de ce, primarul l-a delegat sa raspunda solicitarii USB tocmai pe Razvan Munteanu. Care ramane de vazut cum va gestiona aceasta neasteptata  situatie de criza. Iar Robert Nitu, directorul de la piete, trebuie sa puna acum actele la dispozitia consilierilor locali. Ceea ce, cu siguranta, produce multa neliniste in anumite zone de influenta, carora nici prin cap nu le trecea ca ar mai putea fi dezgropata aceasta poveste veche.

author avatar
Catalin Tache
1.716 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger