AcasăNewsPianista Mihaela Ursuleasa a fost inmormantata pe Aleea Artistilor

Pianista Mihaela Ursuleasa a fost inmormantata pe Aleea Artistilor

(foto: realitatea.net)

Mihaela Ursuleasa a fost inmormantata, vineri, la cimitirul Bellu din Capitala. Au condus-o pe ultimul drum zeci de oameni, artisti si apropiati ai pianistei care a parasit scena vietii la doar 33 de ani.

(foto: realitatea.net)

Durere fara margini, vineri dimineata, la cimitirul Bellu din Capitala. Mama Mihaelei Ursuleasa, dar si alti apropiati si colegi si-au luat adio de la pianista de geniu.

Ursuleasa va odihni pe veci pe Aleea Artistilor. Tanara artista a fost inmormantata cu onoruri militare si in aplauzele celor care au tinut sa o conduca pe ultimul drum. Zilele trecute, Mihaela Ursuleasa a fost decorata post-mortem de catre Crin Antonescu, presedintele interimar, cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Ofiter.

Mihaela Ursuleasa a fost gasita moarta saptamana trecuta, in locuinta sa din Viena. Artista care a cantat la pian si a fost apreciata si ovationata pentru talentul sau unic pe marile scene ale lumii avea doar 33 de ani. Cauza probabila a mortii, anuntata de autoritatile austriece, este o comotie cerebrala.

author avatar
Cristina Stefan
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger