AcasăNewsPhilip Gordon a venit la Bucuresti dupa „know how”: 30.000 de morti...

Philip Gordon a venit la Bucuresti dupa „know how”: 30.000 de morti pe listele electorale, in fieful democratilor americani

Si acum Obama prefera sa-si care bagajele!

Carolina de Nord, stat-cheie pentru democrati, a fost prinsa cu 30.000 de morti pe listele electorale, la o populatie de aproape zece milioane de locuitori.

Si acum Obama prefera sa-si care bagajele!

Romania avea vreo 33.000 de morti „cu drept de vot”, raportat la o populatie de vreo 20 de milioane. Grupul nonguvernamental RALEIGH A a pornit un „Proiect de Integritate a Voturilor” si a cerut de la Ministerul Sanatatii Publice listele cu persoanele decedate din Carolina de Nord din 2002 pana in martie anul acesta.

De ce s-a inceput verificarea tocmai in fieful democratilor? „Pentru ca in acest stat nu exista o lege clara privind identificarea pe baza de fotografie. Practic, oricine poate vota pentru cine vrea”, a declarat Jay De Lancy, directorul programului. Republicanii se chinuiesc de multa vreme sa introduca obligativitatea identificarii pe baza de fotografie, la vot, dar democratii se opun. Aceasta noua lovitura pentru democrati vine dupa dezvaluirea opiniei lui Bill Clinton despre Barack Obama. In 2008, incercand sa-si convinga colegii s-o sustina pe nevasta-sa, Bill spunea:„Ce naiba, acum cativa ani, asta ne-ar fi carat bagajele!”.

author avatar
Adina Mutar
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger