AcasăNewsPhil Collins, pe mana medicilor

Phil Collins, pe mana medicilor

Mari emotii pentru cunoscutii si fanii artistului englez in varsta de 66 de ani. Phil Collins a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a cazut in camera de hotel in care era cazat, in Londra, si s-a lovit la cap.

Informatia si-a gasit confirmare chiar din directia staff-ului oficial al muzicianului, care a precizat faptul ca acesta a alunecat si s-a ales cu o leziune care a avut nevoie de copci. Desi recuperarea merge bine, ca masura preventiva, Collins urmeaza sa ramana urmatoarele ore sub supravegherea doctorilor.

Reprezentantii din echipa artistului s-au vazut nevoiti sa anunte faptul ca show-urile programate pentru seara de joi, dar si pentru ziua urmatoare se amana pana in noiembrie.

Din cate se mentioneaza in mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a artistului, incidentul caruia i-a cazut victima fostul tobosar al trupei Genesis ar fi fost pricinuit de dificultatile motrice cu care a ramas muzicianul, urmare a problemelor la coloana pe care le are. Nu e prima oara cand artistul trece printr-o astfel de experienta. I s-a intamplat si in toamna trecuta, cand, la fel, a cazut si s-a lovit la cap.

sursa foto: Facebook/Phil Collins

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger