AcasăNewsPetru Mircea, declaratii tulburatoare la 3 ani de la moartea Madalinei Manole

Petru Mircea, declaratii tulburatoare la 3 ani de la moartea Madalinei Manole

Duminica s-au facut trei ani de cand celebra interpreta Madalina Manole a trecut in lumea celor Drepti, iar Petru Mircea, sotul cantaretei, a recunoscut ca inca nu poate sa treaca peste teribila tragedie.

Pe 14 iulie 2010, Madalina Manole decidea sa-si puna capat zilelor la numai 43 de ani. Chiar de ziua ei, cantareata se sinucidea consumand o cantitate importanta de substante toxice.

In urma au ramas Petru Mircea, sotul ei, si juniorul pe care cei doi il aveau impreuna. Invitat la emisiunea Happy Hour, de la PRO TV, sotul artistei recunoaste ca inca nu a trecut cu bine peste teribila tragedie.

„Nu am trecut inca peste. Si nu stiu cum s-au descurcat cei ca mine care au fost nevoiti sa treaca prin asemenea momente, dar poate eu nu voi trece niciodata peste in adevaratul sens al cuvantului. Voi purta verigheta atata timp cat consider eu ca trebuie sa o port” a precizat Petru Mircea.

Petru Mircea sustine ca juniorul sau, pe care il cheama tot Petru, pune deseori intrebari despre mama sa, dar acesta stie deocamdata doar ca Madalina Manole este un „ingeras care vegheaza asupra noastra de acolo de sus”.

Petru Mircea stie ca va veni momentul in care trebuie sa poarte o discutie serioasa cu juniorul lui, despre ce s-a intamplat cu Madalina Manole, dar considera ca momentul acela inca nu a venit inca, Petru Mircea jr avand doar patru anisori.

Acuzat ca n-ar fi facut parastas la trei ani de la moartea Madalinei, Petru Mircea a raspuns dur precizand ca „informatia este doar o mizerie aruncata de niste jurnalisti obscuri”. Sotul vedetei a precizat ca a facut parastas la biserica din Otopeni la care cei doi obisnuiau sa mearga.

author avatar
Cristi Ionita
2.345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger