AcasăNews"Petrov" Băsescu, terorizat din nou de Marian Căpățână. Ce i-a scris contestatarul...

„Petrov” Băsescu, terorizat din nou de Marian Căpățână. Ce i-a scris contestatarul pe garduri

petrov basescu"Petrov" Băsescu, terorizat din nou de Marian Căpățână. Ce i-a scris contestatarul pe garduri

Traian Băsescu „s-a trezit” din nou cu gardul casei sale vandalizat. Vinovat? Acelaşi Marian Căpățână. Omul care a scris ieri pe pereții vilei RA-APPS în care încă locuiește Traian Băsescu a revenit și astăzi cu un mesaj. Dacă ieri cerea ca Băsescu să îi dea banii înapoi, azi, Căpățână a scris „Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat”.

Rămâne de văzut dacă SPP a cerut sau nu asistență, întrucât serviciul a decis să retragă protecția oferită președintelui, în urma deciziei ÎCCJ care a stabilit, defitiniv, că Băsescu a colaborat cu Securitatea.

Căpățână a zis că vrea să înveţe să facă graffiti

Vreau să învăț să fac graffiti și o să urmeze și alte persoane cărora să le fac graffiti. După 32 de ani de așa-zisă democrație și capitalism sălbătic au ajuns pensionarii din România să aibă facturile la utilități mai mari decât pensia.

Prima datorie pe care o are acest individ este să le explice celor 5 milioane de români care au plecat în pribegie în afară de ce a îngăduit acest lucru, distrugând capitalul românesc. Eu de asta, o lună de zile, voi învăța să fac graffiti. Va urma și Victor Ponta și alți indivizi penibili ai politicii românești”, a spus Marian Căpăţână.

Băsescu l-a făcut laş

Traian Băsescu a reacționat imediat:

Dacă observați, vedem unu care se dă bărbat și defapt e de o lașitate cumplită. A așteptat să plec eu de acasă după care știind că înăuntru sunt 3 copii minori și soția s-a dus să-și arate bărbăția vandalizand gardul locuinței.

În mod categoric Căpățână recurge la un șantaj. Ieri cerea 300.000 de euro, nu și-a găsit omul pe care să-l șantajeze. Nu am nimic a comenta decât că suntem în față unui om de o lașitate cumplită. Profită că nu eram acasă și scrie pe garduri”.

author avatar
Andrei Ștefan
614 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai Capatana, da-i un cap in gura la marinarul ala de apa dulce, ca prea a comediant, ca jidanul ala din Ukro-na-zia !! Ha ha ha 🙂 Bai Baselu, vezi sa nu iei ceva nosocomiale din colonia din Bukale, ca aia majoritatea toti sunt infekti din nastere, doar ii cunosti pe babuinii tai !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger