AcasăNewsPetrolistii Ioan Pastor si Claudiu Ugran foreaza in banii publici din Sanatate!...

Petrolistii Ioan Pastor si Claudiu Ugran foreaza in banii publici din Sanatate!

Pe 23 noiembrie, Spitalul Clinic de Urgenta Targu Mures le-a oferit petrolistilor doua contracte, in valoare de 800.000 de euro

Doi dintre cei mai discreti afaceristi ai Romaniei, care au facut averi de zeci de milioane de euro din petrol, s-au apucat de comert cu medicamente si au incheiat, intr-o singura zi, contracte de 800.000 de euro cu spitalul din orasul natal, Tg. Mures.

Pe 23 noiembrie, Spitalul Clinic de Urgenta Targu Mures le-a oferit petrolistilor doua contracte, in valoare de 800.000 de euro

Ioan Sorin Pastor si partenerul sau, Claudiu Ugran, doi mureseni cu averi de cate 18 milioane de euro (potrivit revistele de specialitate – n.r.), realizate in urma afacerilor din domeniul extractiei petrolului si gazelor naturale, au intrat in forta pe piata medicala.

Cei doi au infiintat o firma, Three Pharm SRL, care are ca domeniu de activitate distributia produselor medicale.

Doua contracte intr-o singura zi

In urma cu trei zile, afaceristii specializati in cimentari si lucrari cu fluide de foraj au  castigat doua licitatii publice cu Spitalul Clinic de Urgenta Targu Mures. Unul, pentru furnizarea instrumentelor pentru blocul operator, in valoare de 1.157.273 lei si altul, pentru furnizare de senzori, in valoare de 2.237.208 lei. In total, aproape 800.000 de euro. Ambele, intr-o singura zi.

Abonati la contracte cu Romgaz

Alta firma detinuta de Pastor si Ugran, Anvergo SRL, pare a fi abonata la contractele cu Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SA. Numai anul acesta, Anvergo a obtinut sase lucrari de la Romgaz, cea mai importanta dintre acestea fiind in valoare de 35 de milioane de lei, adica aproape opt milioane de euro.

author avatar
Narcis Voica
3.653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger