AcasăNewsPetrodolarii salveaza cel mai mare avion din lume

Petrodolarii salveaza cel mai mare avion din lume

Comanda de 16 miliarde de dolari de la Emirates Airlines, o gura de oxigen pentru Airbus

Emirates Airlines va cumpara de la Airbus 36 de avioane A 380, un contract de 16 miliarde de dolari care inseamna o gura de aer proaspat pentru viitorul celei mai mari aeronave de pasageri din lume, la nici o luna dupa ce compania a anuntat ca s-ar putea sa opreasca programul A 380 daca Emirates nu va face o noua comanda.

Comanda de 16 miliarde de dolari de la Emirates Airlines o gura de oxigen pentru Airbus

“O veste mare pentru industria aerospatiala franceza, pentru industria europeana in ansamblul sau, si care permite Airbus sa ia in considerare continuarea productiei de A380 in bune conditii”, a declarat la Dubai premierul francez Edouard Philippe, la intalnirea dintre CEO-ul Emirates, seicul Ahmed bin Saeed al-Maktoum si presedintele Airbus pentru Africa si Orientul Mijlociu, Mikail Houari. Emirates este compania aeriana care detine deja cel mai mare numar de avioane gigant A380, cu 101 de exemplare plus 41 de comenzi ferme, iar livrarile pentru noul acord vor incepe in 2020. Optiunea Airbus de a opri productia celui mai mare avion din lume, cu pana la 544 de locuri si un un pret de catalog de 436 milioane de dolari, a venit dupa trei ani in care compania nu a vandut niciun singur A 380, dar si a presiunilor companiilor aeriene, care se indreapta spre strategia aeronavelor cu doua motoare, mai economice.

author avatar
Bogdan Borcea
228 afisari

1 COMENTARIU

  1. Caut partener inteligent, serios, constiincios, perseverent pentru afacere. Investitie mica, castiguri sigure astronomice. Colaborare usoara, fara obligatii, part-time, circa 1 ora pe zi. Cerinte – acces la Internet si Email. Detalii la crvisbus@aol.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger