AcasăNewsPetreceri ad-hoc reusite cu ajutorul aplicatiilor mobile

Petreceri ad-hoc reusite cu ajutorul aplicatiilor mobile

Aplicatiile pentru cocteiluri, muzica si karaoke sunt cheia succesului unei petreceri cu smartphone-uri

Sosirea verii aduce pofta de distractie in randul tinerilor si nu numai, astfel ca numarul petrecerilor se inmulteste in sezonul cald. Pentru un party spontan in aer liber sunt necesare doar cateva smartphone-uri si aplicatii pentru melodii, karaoke, jocuri de lumini si cocteiluri.

Aplicatiile pentru cocteiluri, muzica si karaoke sunt cheia succesului unei petreceri cu smartphone-uri

Specialistii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicatii mobile care sa vina in ajutorul petrecaretilor. Muzica este principalul aspect de care ar trebui sa se tina cont cu o astfel de ocazie, iar o rezolvare simpla ar fi conectarea telefonului la un sistem de boxe portabil.

Milioane de melodii

In ceea ce priveste playlist-ul, pentru a satisface preferintele muzicale ale participantilor, serviciul local de muzica Zonga pune la dispozitie peste 20 milioane de melodii apartinand diverselor genuri muzicale. Unul dintre avantajele acestei aplicatii este faptul ca melodiile pot fi descarcate pentru a fi ascultate chiar si atunci cand smartphone-ul nu este conectat la internet.  O aplicatie similara este si Deezer, care ofera in plus recomandari personalizate, pe baza obiceiurilor de ascultare. Pentru momentele in care distractia este in toi, aplicatia Speaker Booster poate creste volumul dispozitivului cu 15% – 30%.

Karaoke si jocuri de lumini

In cazul in care cei prezenti vor sa iti demonstreze talentul muzical, aplicatia Karaoke Sing & Record pune la dispozitie o colectie impresionanta de melodii si permite inregistrarea performantelor proprii si postarea acestora pe retelele de socializare. Pentru crearea atmosferei, muzica de calitate trebuie insotita de jocuri de lumini, iar acest lucru este posibil tot cu ajutorul telefonului mobil. Astfel, aplicatia Super Bright Light Party foloseste LED-ul camerei foto, accelerometrul si microfonul dispozitivului pentru a realiza un mix de efecte bazate pe sunet si miscare. O alta aplicatie populara este Disco Light, care ofera sase jocuri de lumini prin care se poate schimba atmosfera petrecerii, acestea putand fi utilizate apoi si ca notificari luminoase la primirea de apeluri sau SMS-uri.

Cocteiluri colorate

Pentru a va impresiona prietenii cu abilitatile de preparare a cocteilurilor, aplicatii precum Cocktail Flow si Mixology pun la dispozitie peste 8.000 de retete, listate in functie de tipul evenimentului, bautura de baza folosita sau chiar culoarea cocteilului. Iar pentru a face lucrurile si mai interesante, aplicatia 101 Drinking Games ofera idei de jocuri prin care cocteilurile preparate sa fie consumate intr-un mod inedit.

Detector de minciuni

De asemenea, clasicul joc „Adevar sau provocare” poate deveni si mai distractiv prin utilizarea aplicatiei Lie Detector Party Game, care simuleaza analiza tensiunii, temperaturii corpului si ritmului cardiac, semnaland corespunzator minciunile. Desigur, acesta este doar un joc prin care participantii pot fi pacaliti sa spuna adevarul.

Protejarea telefonului

Pentru a proteja telefoanele si gadget-urile utilizate in timpul petrecerii, nu trebuie sa lipseasca husele si suporturile pentru telefon si tableta. De asemenea, pentru a cauta mai usor piesele din playlist, dar si pentru a evita zgarierea ecranului, specialistii EuroGsm recomanda utilizarea tastaturilor. Nu in ultimul rand, echipa ThePhoneGeeks recomanda utilizarea acumulatorilor externi, pentru a prelungi durata bateriei terminalelor mobile utilizate.

author avatar
Arpad Dobre
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger