AcasăNewsPetrecerea din Herăstrău. Primarul Tudorache, despre controale și jocul "de-a șoarecele și...

Petrecerea din Herăstrău. Primarul Tudorache, despre controale și jocul „de-a șoarecele și pisica”

Ecourile petrecerii din Herăstrău – din week-endul ce a urmat primei relaxări a restricțiilor impuse de autorități în lupta contra noului coronavirus și trecerii în starea de alertă – nu s-au stins încă.

În mod firesc, oamenii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu autorizația terasei în preajma căreia s-au adunat petrecăreții. Primarul Sectorului 1 al Capitalei a explicat cum au stat lucrurile la nivel de răspuns al autorităților. „Marea problemă de weekendul trecut a fost în Herăstrău. Herăstrăul este în Sectorul 1. Parcul Herăstrău ține de Primăria Capitalei. Acea terasă care a creat probleme… noi am trimis și Poliția Locală, Poliția Locală Municipiului București și Jandarmii. Deci, ei neavând posibilitatea de a da amenzi în acele trei zile, noi autoritățile am fost legați de mâini și de picioare”, a declarat Dan Tudorache, citat de DC News.

N-ar fi prima oară când e gălăgie în zona teraselor respective, admite edilul. „Pe perioada verii, când sunt petreceri vara, sunt reclamații de zgomot”, a adăugat Tudorache. Întrebat de ce nu li s-a ridicat autorizația pe baza tulburării liniștii publice de vara trecută, politicianul a lămurit cum stau lucrurile când se ajunge la verificări. „Știți cum e, te duci la ei în control, dau muzica mai încet, pe urmă pleci și iarăși dau tare. E ca un joc, așa, de-a șoarecele și pisica”, a explicat Tudorache.

author avatar
Andrei Coman
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger