AcasăNewsPetrecerea de dinaintea furtunii

Petrecerea de dinaintea furtunii

La fotografia de grup, Dragnea a afisat un mesaj ciudat: „Trebuie sa mai slabesc”. In schimb, Viorica Dancila nu s-a sfiit sa-si arate formele

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au dat o petrecere de zile mari, nunta cu cei peste 500 de invitati a celor doi fiind gura de oxigen si relaxare numai bune pentru PSD inaintea furtunii ce se anunta pentru social-democrati. Lupta pentru alegerile europarlamentare deja a inceput, razboiul pe OUG-uri e in toi, hernia de disc inca nu si-a gasit leacul, ce sa mai…vin vremuri grele pentru PSD.

La fotografia de grup Dragnea a afisat un mesaj ciudat Trebuie sa mai slabesc In schimb Viorica Dancila nu s a sfiit sa si arate formele

Peste 500 de invitati s-au distrat sambata seara la petrecerea de nunta a fostului ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si a colegului sau de partid, senatorul Claudiu Manda. Casatoria a fost sarbatorita la Isalnita, intr-o sala de evenimente de langa Craiova, orasul natal al celor doi si locul unde si-au inceput cariera politica. Pe langa familie si prieteni, cuplul a avut alaturi colegi de partid, in frunte cu premierul Viorica Dancila si presedintele PSD. Liviu Dragnea a venit insotit de iubita sa Irina Tanase. Liderul social-democratilor a lasat deoparte sobrietatea evenimentelor politice si a intrat rapid in atmosfera relaxata de petrecere. Ba chiar s-a fotografiat cu o pancarta pe care scrie „trebuie sa mai slabesc”. Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au programat petrecerea de nunta la mai bine de o luna dupa ce si-au unit destinele chiar de Dragobete. Inainte de eveniment, fostul ministru al Muncii spunea ca are emotii pentru reusita petrecerii.

Momentul in care liderul PSD arata ca este capabil de orice

Dar toate au decurs asa cum trebuia si toata lumea s-a distrat. Adevarul e ca la ce urmeaza in acest an pentru PSD, petrecerea a fost binevenita pentru social-democrati. Petrecere in post, ce-i drept!

author avatar
Andrei Coman
209 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger