AcasăNewsPetrecere pentru cuplurile din Busteni care au implinit 50 de ani de...

Petrecere pentru cuplurile din Busteni care au implinit 50 de ani de casnicie, la Gura Diham

Ca si in anii trecuti, primarul Savin le-a facut o mare bucurie perechilor din Busteni care au implinit, sau urmeaza sa celebreze, pe parcursul lui 2014, cinci decenii de la casatorie. 18 cupluri au petrecut, la Gura Diham, pe muzica lui Marcel Pavel, in cadrul traditionalului eveniment menit sa rasplateasca fidelitatea.

Ajunsa la cea de-a opta editie, actiunea de sarbatorire a perechilor care au împlinit 50 de ani de casatorie a avut loc vineri, la Cabana Gura Diham din Busteni. La petrecerea la care a cantat cunoscutul artist Marcel Pavel au fost prezente 18 cupluri. De asemenea, au fost rasplatite pentru fidelitatea familiala si 26 de persoane vaduve. In cadrul evenimentului, sarbatoritii au primit din partea edilului Emanoil Savin diplome de fidelitate, buchete cu flori si sume de bani – 1000 de lei pentru fiecare cuplu, si 500 de lei persoanele vaduve.

Petrecerea a fost incheiata cu un tort impresionant, spre incantarea celor prezenti la editia din acest an a evenimentului initiat de primarul din Busteni in 2007. In toti acesti ani, nu mai putin de 135 de cupluri au fost sarbatorite, la implinirea a jumatate de veac de la semnarea actelor de casatorie.

author avatar
eNational
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger