AcasăNewsPetrecere nocturnă, spartă de polițiști. Zeci de persoane au dat bir cu...

Petrecere nocturnă, spartă de polițiști. Zeci de persoane au dat bir cu fugiții. Unde s-a întâmplat totul

Petrecere nocturnă, spartă de polițiști. Zeci de persoane au dat bir cu fugiții. Unde s-a întâmplat totul (foto: Facebook)

Până să se mai ridice din restricțiile care stau în calea celor care vor să petreacă la localuri publice, încă există cazuri în care oamenii par să forțeze nota și să fure startul la chefuri, cum se făceau înainte de pandemie.

Recent, s-a aflat că polițiștii locali din Arad au fost sesizați despre o petrecere nocturnă, ”în desfășurare după ora 1.00 noaptea”, pe Ștrandul Neptun din oraș. Se anunța, totodată, că nu erau respectate normele ce țin de prevenirea și combaterea COVID-19.

Ce au constatat reprezentanții legii când au ajuns la fața locului? Simplu: petrecăreții au încercat să se facă rapid nevăzuți. ”Mai mult de 30 de petrecăreți au abandonat muzica și băuturile și au părăsit în grabă locația lăsându-i în urma lor pe administratorul societății comerciale și încă două persoane aflate în spatele tejghelei pentru servirea băuturilor despre care reprezentantul unității a afirmat că nu sunt angajații firmei”, din câte se menționează într-un mesaj postat joi seară, 26 mai, pe pagina de Facebook a Direcției Generale Poliția Locală Arad.

Prins pe picior greșit, administratorul firmei a fost amendat cu 5.000 de lei. Totul, ”pentru încălcarea reglementărilor privind interzicerea desfăşurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private”, conform sursei citate.

Amenzi după o petrecere de botez

Nu e prima oară când polițiștii dau peste cap planurile unor petrecăreți, când încă nu s-au ridicat cu totul restricțiile.

Săptămânile trecute, IPJ Dolj anunța că pe 13 mai polițiști ai Secției 1 Poliție Rurală Melinești au mers în comuna Coțofenii din Față, unde fuseseră sesizați că are loc o petrecere privată. ”La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că la un imobil din comuna localitate era în desfășurare o petrecere privată respectiv un botez.

Astfel, polițiștii au identificat organizatorii petrecerii în persoana a doi bărbați de 72 şi 35 de ani din Coțofenii din Față, care au fost sancționați conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare.

De asemenea, polițiștii au identificat 8 persoane participante la petrecere, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 4500 de lei conform Legii 55/2020.

Polițiștii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la petrecere în vederea sancționării contravenționale a acestora”, transmiteau, pe 14 mai, reprezentanții IPJ Dolj, într-un comunicat.

172 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger