AcasăPetrecere Montegrappa cu Paolo Coelho si Jean Alessi

Petrecere Montegrappa cu Paolo Coelho si Jean Alessi

Lui Paolo Coelho i-a fost dedicata o luxoasa colectie de instrumente de scris realizata de Montegrappa, disponibila de altfel si in Romania prin intermediul MHH Boutique.

Cea mai titrata manufactura de instrumente de scris, Montegrappa, a celebrat un secol de existenta prin lansarea unei opulente colectii denumite Alchimistul si printr-o petrecere care l-a avut ca invitat de onoare pe faimosul scriitor brazilian Paolo Coelho.

Lui Paolo Coelho i-a fost dedicata o luxoasa colectie de instrumente de scris realizata de Montegrappa, disponibila de altfel si in Romania prin intermediul MHH Boutique.

Somptuoasa petrecere a avut loc la un castel medieval aflat in apropiere de sediul Montegrappa. Coelho a fost de departe cel mai rasfatat invitat: este pentru a doua oara cand ii este dedicata o colectie de instrumente de scris de catre Montegrappa, cea de acum omagiind cel mai cunoscut si citit roman al sau, Alchimistul.

Prietenii Montegrappa

Alaturi de Coleho, la petrecerea Montegrappa a fost prezent si fostul pilot de Formula 1, Jean Alessi

Coelho nu a fost singura celebritate care aflata la petrecerea fanilor Montegrappa. Lui i s-au alaturat legendarul pilot de Formula 1 Jean Alessi, afaceristul Carlos Diaz, fondator al marcii de ceasuri de lux Roger Dubuis, fotbalistul Edgar Davids si manageri ai unor afaceri de top precum Laica sau Hewlett-Packard.

Asta pentru ca Montegrappa a fost mereu considerata drept cea mai selecta manufactura de instrumente de scris, intre personalitatile care au apreciat aceasta marca aflandu-se nume precum Papa Ioan Paul al II-lea, Gary Oldman, Michael Jackson, Larry King, Stirling Moss sau Mohammed al Fayed.

author avatar
eNational
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger