AcasăNewsPetre Toba, la DNA: Cu Duicu m-am intalnit intamplator, pe holurile Guvernului

Petre Toba, la DNA: Cu Duicu m-am intalnit intamplator, pe holurile Guvernului

Seful Politiei Romane neaga faptul ca s-a intalnit in biroul premierului cu fostul sef al CJ Mehedinti. Petre Toba le-a spus procurorilor DNA ca Victor Ponta nu i-a cerut sa numeasca pe nimeni in functie si nici nu l-a chemat la Guvern, precizand ca intalnirea cu Duicu a avut loc „Intamplator” pe holurile Guvernului.

Petre Toba nu a neagat intalnirea cu fostul presedinte al consiliului Judetean mehedinti, dar a afirmat ca a fost pur intamplatoare. „In luna iunie 2013, nu pot preciza data exacta, eu, aflandu-ma la Guvern pentru efectuarea unei activitati, cand ma pregateam sa parasesc sediul Guvernului, cred ca pe hol, nu-mi amintesc exact, m-a abordat un individ care s-a recomandat ca fiind presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, acesta spunandu-mi ca are o relatie foarte buna cu politia Mehedinti si ca il apreciaza foarte mult pe inspectorul sef”, se arata in declaratia data de Toba la DNA, citeaza romaniatv.net.

Declaratia lui Toba contrazice insa informatiile potrivit carora acesta ar fi fost chemat de catre primul ministru Victor Ponta in biroul sau, pentru a vorbi cu Adrian Duicu.

In declaratia sa, seful Politiei Romane arata ca prezenta sa la Guvern este un lucru obisnuit, prin natura functiei pe care o ocupa, dar, in ziua intalnirii cu Adrian Duicu, evenimentul la care a participat nu a implicat si prezenta primului ministru.

„La activitatea la care am participat eu la Guvern in acea zi nu a participat nici domnul prim ministru, nici domnul ministru Stroe, deoarece la activitatile la care participa acestia, convocarea se face de catre Secretariatul general al Guvernului, cred”, mai scrie Toba in declaratia sa.

Foto: romaniatv.net

Cititi si:

Ponta neaga chemarea la Guvern a sefului Politiei Romane in cazul Duicu

Referat DNA in cazul Duicu: Seful Politiei Romane s-a prezentat la Guvern, fiind chemat de Ponta

author avatar
Alina Costache
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger