AcasăNewsPetre Roman, rugat sa traga sforile pentru a-l extrage pe Dinu Patriciu...

Petre Roman, rugat sa traga sforile pentru a-l extrage pe Dinu Patriciu din belele!

Petre Roman are in prezent o misiune grea: sa rezolve situatia delicata in care se afla Dinu Patriciu, cumatrul sau, care este vanat de banci si acuzat de spalare de bani. Mai mult, fiicele magnatului si amanta acestuia, chinezoaica Melanie Chen, ar putea fi condamnate, fiind acuzate ca i-au furat hainele, bijuteriile si ceasurile Danei Patriciu si le-au vandut.

Miliardarul vrea s-o lase fara niciun ban pe Dana Patriciu, femeia care i-a fost alaturi aproape doua decenii

Fostul premier Petre Roman este unul dintre beneficiarii vacantelor scumpe pe iahturile lui Dinu Patriciu, caruia magnatul i-a pus la dispozitie avioanele si elicopterele sale.

Dinu Patriciu l-a botezat pe fiul lui Petre Roman in urma cu trei ani

Asa ca Serban Patriciu l-a rugat pe Roman sa intervina si sa-l scoata pe Dinu Patriciu din incurcaturile in care acesta s-a bagat.

Melanie Chen se distreaza intr-o statiune de lux din Elvetia

Faptul ca pe Roman si Dinu Patriciu ii leaga o prietenie nu mai este un secret, relatia lor fiind oficializata in 2010, cand acestia au devenit cumetri, dupa ce magnatul i-a botezat fostului premier baietelul pe care acesta il are cu Silvia Chifiriuc-Roman. Si totusi, Roman nu este singurul politician care a beneficiat de marinimia miliardarului Patriciu… Dar despre oamenii politici care au incasat bani de la magnat, intr-un numar viitor… Intre timp, Melanie Chen se distreaza in statiunea Gstaad din Elvetia, intr-o vacanta de cel putin 25.000 de euro. Adica salariile pe doua luni ale angajatilor pe care ea nu i-a platit in calitate de administrator al societatii „Marexin”, firma la care, pe langa Dinu Patriciu, mai este actionar si Dan Ioan Popescu.

Audieri in dosarul furturilor

Serban Patriciu l-a rugat pe Petre Roman sa-l ajute pe Dinu Patriciu

Dinu Patriciu, prin strategia mincinoasa a casei de avocatura Nestor, vrea sa demonstreze ca Dana nu a fost langa el la greu (faliment, procese, transplant de ficat).

Dan Ioan Popescu este actionar la firma condusa de Melanie Chen

Probabil tocmai de aceea sotia miliardarul a fost si „pedepsita”, fiindu-i furate lucrurile din casa si vandute… Acuzatiile de furt calificat nu au ramas fara ecou, autoritatile desfasurand in prezent audieri, pentru a stabili cu exactitate cine si ce i-a furat Danei Patriciu si cui i-au fost vandute obiectele de valoare (haine si genti de firma, ceasuri de lux si bijuterii scumpe). Astfel, din cauza chinezoaicei Melanie Chen, fiicele lui Dinu Patriciu sunt tarate intr-o poveste urata, riscand ani grei de puscarie, deoarece au administrat firmele magnatului ajunse la mana Melaniei. Demn de amintit este faptul ca, atunci cand fiicele magnatului au rugat-o pe Melanie Chen sa le dea bani pentru a-si achita taxele catre stat, chinezoaica le-a refuzat, ajutandu-le sa se „pricopseasca” cu dosare penale. De asemenea, fiicele miliardarului sunt acuzate si in dosarul de furt al lucrurilor si bijuteriilor Danei Patriciu. In acest dosar, Melanie Chen si fiicele miliardarului au fost deja citate pentru a fi audiate, alaturi de avocatul Danau. Acesta din urma risca sa fie anchetat si de Barou si de Parchetul de pe langa Curtea de Apel, intrucat statutul de avocat impune acest lucru, si ar putea pierde dreptul de a practica avocatura. Exista speranta ca autoritatile romane care au citat-o pe Melanie Chen pentru furt calificat din casa Danei Patriciu sa-si faca treaba si sa nu o lase sa scape nepedepsita de legile din Romania.

Moni Patriciu, soacra cu sase nurori

In timp ce Dinu Patriciu se zbate sa-si lase nevasta pe drumuri, gurile rele spun ca si Serban Patriciu este in pragul divortului. In total, fratii Dinu si Serban Patriciu au la activ sase casatorii, rezultat al unei educatii primita de la o mama bolnavicios de autoritara, pentru care fiecare femeie trebuia sa fie o servitoare a fiilor ei. Insa niciuna dintre cele sase neveste ale fratilor Patriciu nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor doamnei Moni, care poate fi considerata artizana dezastrului marital al celor doi frati. Probabil noua nora, chinezoaica Melanie Chen, va castiga inima batranei mame a fratilor Patriciu, iar apoi, isi va duce la indeplinire planul de escroaca internationala, acela de a-i lua magnatului toti banii si de a-l baga in mormant.

Actionarul „Marexin” Dan Ioan Popescu, acuzat in dosarul Energy Holding

Numele fostului ministru PSD Dan Ioan Popescu a fost vehiculat in mai multe scandaluri cu iz penal. Dupa ani la rand de procese, in 2011 instanta suprema a decis sa confiste 4 milioane de lei din averea lui Dan Ioan Popescu, intrucat s-a dovedit ca suma respectiva a fost obtinuta de DIP pe cai ilicite. Acesta a atacat sentinta la Completul de 5 judecatori al ICCJ. Tot in 2011, numele lui DIP a aparut si in dosarul Hidroelectrica-Energy Holding, in care procurorii DIICOT l-au cercetat alaturi de finul sau, „energeticianul” Bogdan Buzaianu, despre care anchetatorii aveau indicii ca a beneficiat de preturi cu doua treimi mai mici fata de ceilalti operatori de pe piata.

author avatar
Dan Bratu
2.873 afisari

2 COMENTARII

  1. Cei trei STRIGOI Petre Roman, D.I.P., si Dinu Patriciu au locuri meritate in celulele penitenciarelor deoarece au devalizat Avutia Nationala, au distrus industria petroliera a RO. Fetele OMULUI fara GAT au carduri bancare fara limita alimentate de Dinu P. ca rasplata la H.G. semnate de Roman fost Premier pentru zacaminitele petrolifere ale Ro din strainatate si din Marea Neagra concesionate sau donate TIGANULUI Patriciu.

  2. Bai neneee!….eu as zice ca PETRE ROMAN sa „stea in banca lui”,cu ajutatul lui DINU PATRICIU in executarile silite pe care le are cu BANCILE….sa nu uite ca,toti trei: el ,PATRICIU si D.I.P,au facut mult rau tarii ,prin distrugerea industriei romanesti ,buna ,rea,cum era …..dar cu ea s-a platit DATORIA tarii in „89!….o fi cumatru cu el ,dar ROMAN sa nu uite ca abia a reusit sa -si „revina,de pe linia moarta”pe care fusese bagat!….eu ,zic ca STATUL trebuie sa faca ceva si sa mai recupereze ceva de la PATRICIU ,ca prea a luat mocca,gratis totul ,de la „gura” poporului!….daca nu ,tot ce a „furat”PATRICIU va ajunge la chinezoaica aceea,care-i este amanta!….un pensionar care cere ca JUSTITIA sa ia masuri impotriva acestu-i „oportunist” PATRICIU!…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger