AcasăNewsPeter Eckstein-Kovacs: "Nu uitati ca UDMR-ul este la guvernare cu PSD-ul"

Peter Eckstein-Kovacs: „Nu uitati ca UDMR-ul este la guvernare cu PSD-ul”

Peter Eckstein-Kovacs, unul dintre liderii UDMR, a anuntat ca este foarte posibil ca reprezentantii partidului respectiv sa ceara alegatorilor sa voteze cu Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Eckstein-Kovacs a precizat ca mesajul pe care UDMR-ul il va transmite electoratului va fi stabilit joi, dupa ce liderii formatiunii politice se vor intalni pentru a analiza rezultatele de la primul tur al alegerilor prezidentiale.

Totusi, liderul UDMR a batut apropo-uri in legatura cu posibilitatea ca reprezentantii minoritatii maghiare sa solicite electoratului sa-l sustina pe Victor Ponta in turul II.

„Nu uitati ca UDMR-ul este la guvernare cu PSD-ul, deci cu domnul Ponta. Iar domnul Iohannis nu a facut gesturi nici macar minimale fata de comunitatea maghiara”, a declarat Peter Eckstein-Kovacs.

In plus, liderul UDMR a precizat ca reprezentantii acestui partid nu sunt interesati de postul de premier si nu cred in mica intelegere, deci nu vor solicita candidatilor ramasi in turul II lucruri punctuale.

In cele din urma, Peter Eckstein-Kovacs a tinut sa precizeze si ca „simpatizantii UDMR sunt oameni cu capul pe umar. Conteaza ce zice Kelemen Hunor sau conducerea UDMR-ului, dar nu inseamna ca electoratul va urma ce va zice presedintele UDMR”.

author avatar
Cristi Ionita
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger