AcasăNewsPETA ii pune la zid pe Dr. Dre si Oscar de la...

PETA ii pune la zid pe Dr. Dre si Oscar de la Renta

Castile audio realizate de Oscar de la Renta si Dr Dre pot fi achizitionate de pe site-ul creatorului de moda contra sumei de 695 de dolari.

Celebrul Oscar de la Renta, designer preferat de fostele prime doamne ale Statelor Unite Hillary Clinton, Nancy Reagan si Laura Bush, starneste un adevarat val de proteste printre activistii pentru drepturile animalelor.

Castile audio realizate de Oscar de la Renta si Dr Dre pot fi achizitionate de pe site-ul creatorului de moda contra sumei de 695 de dolari.

Reactia furibunda a acestora se datoreaza unui… model de casti audio foarte trendy, realizate special pentru a fi purtate in exterior in zilele geroase de iarna.

Dr. Dre

Motivul protestelor este constituit de faptul ca gadgetul este imblanit (ceea ce trebuie sa recunoastem ca-l face si mai sic) si, mai ales, girat nu doar de numele faimosului designer, ci si de cel al rapperului Dr Dre, detinatorul brandului Beats by Dr Dre, marca specializata tocmai pe realizarea de casti. Noul model creat in colaborare cu Oscar de la Renta costa nu mai putin de 695 de dolari.

Oscar de la Renta

Organizatia PETA le cere imperativ rapperului si designerului vestimentar sa se alature cercului de creatori care au renuntat la folosirea blanei in colectiile lor, intre acestia aflandu-se Ralph Lauren, Calvin Klein si Vivienne Westwood.

author avatar
eNational
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger