AcasăNews'Pestii' folosesc doar prostituate cu copii

‘Pestii’ folosesc doar prostituate cu copii

Poate mai important decit toata bulibaseala din Ministerul de Interne este ca, la sfirsit de an cel putin, Politia Romana a inceput sa-si vada din nou de treaba. Doar unele structuri de elita, ce-i drept, dar in cel mai important domeniu de activitate.

Este vorba de combaterea criminalitatii organizate, unde `gaborii` au dat in ultimele saptamani lovitura dupa lovitura clanurilor interlope, in special celor specializate in traficul de persoane. Astfel s-a ajuns la o medie de retea transfrontaliera cazuta la cel mult doua zile. Si la obtinerea de informatii extrem de valoroase pentru a se patrunde la `pestii` cei mari, aflati intotdeauna in spatele combinatorilor de duzina de genul ratatului Dinu Damaschin.

Gata cu traseistele!

Cum criza economica se resimte puternic si in principalele tari unde Romania exporta pina acum zeci de mii de prostituate, liderii retelelor trasfrontaliere au trebuit sa se adapteze rapid noilor cerinte de pe piata. Pentru ca, oricat de multe ar fi si ar fi lasat la pret, nefericitele care practicau sexul oral prin parcuri sau pe marginile soselelor nu isi mai fac planul de incasari impus de `pesti`. Practic, s-a terminat cu asa – numitele traseiste si veniturile fabuloase scoase de pe urma acestora atita amar de vreme. Acum, dupa cum si-au dat seama si politistii romani din informatiile primite de la colegii lor spanioli, francezi sau italieni,  singurele care mai gasesc ceva trecere la clienti sunt damele de consumatie. Si, decit zece panarame care fac trotuarul, proxenetii sunt mai castigati cu o singura femeie plasata in locatii de lux.

Nu misca in front!

In cateva din ultimele dosare instrumentate de catre politisti, victimele proxenetilor se aflau cu adevarat in situatii de-a dreptul disperate. Practic, lor nici macar nu le putea trece prin cap sa iasa din cuvantul `pestilor` sau sa nu le indeplineasca ordinele acestora – ce sa mai vorbim de fugit -!, pentru ca isi aveau proprii copii lasati drept `gaj`. Bineinteles, sub diverse pretexte, de la a avea grija de ei pana la a-i duce la diverse cursuri, interlopii reusisera sa devina apropiati cu micutii ramati in tara si sa le ameninte mamele ca poate sa-i si omoara daca nu vor produce si mai multi bani. Au existat chiar cazuri in care bietii copii erau infometati si batuti si de-abia apoi dati sa vorbeasca la telefon cu mamele lor din strainatate, care, ingrozite, intelegeau imediat mesajul. Culmea este insa ca, fie si in ciuda acestor fapte agravante, nici macar un sfert dintre cei retinuti de politisti nu au ajuns efectiv dupa gratii. Aproape de fiecare data, magistratii au considerat ca nu reprezinta pericol public si au dispus cercetarea lor in libertate!!!

author avatar
Catalin Tache
1.324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger