AcasăNewsPeste o suta de mii de tigari de contrabanda, confiscate. 9 persoane,...

Peste o suta de mii de tigari de contrabanda, confiscate. 9 persoane, in vizorul oamenilor legii

Politistii au descoperit mai multe tigari fara acte de provenienta, intr-o masina oprita in trafic in Bacau. In paralel, au fost facute o serie de perchezitii domiciliare, in timpul carora au fost gasite alte produse pe baza de tutun, dar si diferite sume de bani. Oamenii legii au inceput urmarirea penala pe numele a noua persoane.

Actiunea politistilor bucuresteni de la Investigarea Criminalitatii Economice a avut loc in aceasta dimineata. Intr-o masina oprita in trafic si in care se aflau doua persoane au fost gasite tigari care nu aveau timbru emis de autoritatile romane, se precizeaza intr-un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Tot duminica, reprezentantii legii au facut cate patru verificari domiciliare, atat in Capitala, cat si in orasul Suceava, ocazie cu care au mai fost gasite alte tigari, bunuri pentru care nu s-au putut prezenta acte care sa le ateste provenienta. „In urma activitatilor desfasurate, au fost ridicate In vederea confiscarii 120.000 de tigarete de contrabanda, precum 40.700 de lei, 6.540 de euro si 200 de dolari. De asemenea, trei autoturisme au fost indisponibilizate pana la finalizarea cercetarilor”, mentioneaza reprezentantii DGPMB.

Verificarile in acest caz continua, cu noua persoane aflate sub urmarire penala, precizeaza aceeasi sursa.

foto: gazetadedimineata.ro

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger