AcasăNewsPeste 90 de morti in urma unui cutremur produs in Indonezia (VIDEO)

Peste 90 de morti in urma unui cutremur produs in Indonezia (VIDEO)

O miscare telurica de suprafata, estimata la 6,9 grade pe Richter, a curmat vietile a zeci de persoane in Indonezia, trimitand alte peste 200 pe mana medicilor, in spitalele locale.

Cutremurul a avut loc duminica seara, in apropierea Insulei Lombok, unda de soc avariind un numar semnificativ de imobile, multe dintre victime avand de suferit de pe urma caderii unor elemente de constructie. Presa internationala anunta ca sunt cel putin 91 de decese.

Totodata, autoritatile locale au anuntat ca operatiunea de evacuare a turistilor e in plina desfasurare. Conform site-ului CNN, deja in jur de 200 de persoane fusesera ajutate sa paraseasca cele trei insule Gili (Gili Trawangan, Gilingan Air și Gili Meno North Lombok-n.n), urmand ca alte cateva sute de turisti sa fie preluati de ambarcatiuni.

[youtube]KeYGHbAMAnU[/youtube]

[youtube]CV4V-BrGf80[/youtube]

[youtube]MnjM03pkdyE[/youtube]

sursa foto: captura youtube

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger