AcasăNewsPeste 70 de raniti in urma unei explozii in Spania (VIDEO)

Peste 70 de raniti in urma unei explozii in Spania (VIDEO)

O bubuitura, urmata de alarmele masinilor de salvare care au intervenit in numar mare pentru a acorda primul-ajutor numarului semnificativ de raniti.

Asa s-ar putea rezuma tabloul pe care martorii l-au avut in fata ochilor in proximitatea unei cafenele situate undeva la marginea orasului spaniol Malaga – local afectat de o explozie puternica.

[youtube]_OPaEJjHINc[/youtube]

La momentul respectiv, adica sambata dupa-amiaza, localul parea a fi plin de clienti, avand in vedere faptul ca sunt peste 70 de raniti. Victimele se aflau fie in cafenea fie in apropierea ei. Au avut de suferit ca urmare a producerii deflagratiei cauzate, cel mai probabil, de o scurgere de gaze, din cate anunta presa internationala. Din cate se poate vedea din imaginile surprinse la fata locului la scurta vreme de la producerea incidentului, localul a fost foarte afectat de suflul exploziei, care a fost urmata si de un incendiu.

Pana ca la fata locului sa intervina politistii si pompierii, martorii au facut tot ce au putut pentru a fi de ajutor. Ramane de vazut ce se va stabili in privinta cauzelor exacte care au stat la originea producerii exploziei.

[youtube]4hvD_GItqDs[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger