AcasăNewsPeste 60 de politisti, jandarimi si pompieri, in cautarea a doi frati...

Peste 60 de politisti, jandarimi si pompieri, in cautarea a doi frati de 6 si 11 ani disparuti de acasa

Doi frati in varsta de 6 si 11 ani, din localitatea vasluiana Popeni, sunt cautati de oamenii legii, dupa ce au disparut din curtea casei, joi dupa-amiaza, fiind scapati de sub supravegherea mamei.

Peste 60 de politisti, jandarmi si pompieri participa, vineri, la actiuni de cautare a celor doi frati din localitatea Popeni, care au fost dati disparuti joi seara.

Copiii au fost vazuti ultima data joi dupa-amiaza, de catre mama lor, in timp ce se jucau in curtea locuintei, iar la un moment dat, femeia a observat poarta deschisa, in timp ce copii au fost de negasit.

”Mama i-a cautat pe copii in satul Popeni si, in conditiile in care nu i-a gasit, a sunat la 112. Politisti Serviciului de Investigatii Criminale si Sectiei 3 Politie Rurala Barlad au facut cercetarea la fata locului, iar in prezent pentru cautarile din comuna Zorleni sunt organizate echipe mixte formate din politisti, jandarmi si pompieri”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Alaturi de politisti, jandarmi si pompieri, la operatiunile de cautare participa si zeci de localnici din Popeni, care ii cauta pe cei doi copii inclusiv in padurea din apropierea satului.

Foto: ziare.com

author avatar
Alina Costache
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger