AcasăNewsPeste 400 de blocuri din București și Spitalul Fundeni rămân fără apă...

Peste 400 de blocuri din București și Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă / Vezi zonele afectate!

apa caldaLocuitorii din România care au „interzis” la apă caldă în vara lui 2023. Se oprește furnizarea până la toamnă

Peste 400 de blocuri din București și Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă câteva zile din cauza unor avarii apărute în rețeaua primară, anunță Termoenergetica.

În anumite zone, furnizarea agentului termic se reia miercuri, în altele abia vineri.

Sute de blocuri din 3 sectoare rămân fără apă caldă

Astfel, potrivit Termoenergetica, vor fi efectuate lucrări pe:

  • Conducta Magistralei DN 500, din zona Calea Griviţei din Sectorul 1. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice, care alimentează aproximativ 110 blocuri va fi sistată până în data de 05.10.2022, ora 24.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Pajura şi din cartierul Bucureştii Noi.
  • Conducta Magistralei I SUD, DN 800, în zona D-na Ghica din Sectorul 2. Pentru aproximativ 100 de blocuri din această unitate teritorial administrativă va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022, ora 24.00.
  • Conducta Magistralei II SUD, DN 700, în zona străzii Ion Berindei din Sectorul 2. Pentru aproximativ 179 de blocuri şi Spitalul Fundeni va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022 ora 24.00.
  • Conducta DN 600 în zona Calea Văcăreşti din Sectorul 4. Pentru aproximativ 38 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până miercuri, 05.10.2022, ora 24.00.

„Vă comunicăm faptul că operațiunile de încărcare a instalațiilor începute în data de 20 septembrie, pentru pregătirea noului sezon de încălzire, au în vedere conductele din rețeaua secundară de distribuție și NU au legătură cu lucrările de reparații efectuate pe rețelele primare. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, a anunțat termoenergetica.

author avatar
Andreea Vlad