AcasăNewsPeste 40 de percheziții în 15 județe și în Capitală, într-un dosar...

Peste 40 de percheziții în 15 județe și în Capitală, într-un dosar de înșelăciune cu MOBILĂ la comandă/Prejudiciu uriaș

(sursa foto: politiaromana.ro)

Operațiune de amploare a polițiștilor, care fac, marți, peste 40 de percheziții în 15 județe și în București, într-un dosar în care prejudiciul se ridică, spun oamenii legii, la aproximativ 4.000.000 de lei.

„Astăzi, 28 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași efectuează 42 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal privind infracțiuni de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă”, anunță Poliția Română (IGPR) într-un comunicat.

Cele mai multe percheziții, 13 la număr, se fac în județul Iași, 8 în Capitală, alte trei în județele Brașov și Ilfov. Conform IGPR, polițiștii fac percheziții în județele Iași (13), Brașov (3),Ilfov (3), Galați (2), Bihor (2), Vaslui (2), Argeș (1), Bacău (1), Cluj (1), Constanța (1), Dolj (1), Prahova (1), Sibiu (1), Timiș (1), Mureș (1) și în municipiul București (8).

Ar fi peste 130 de păgubiți

„Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate, iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei”, au mai informat reprezentanții IGPR.

Din câte s-a mai anunțat public, acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de la serviciile de investigare a criminalității economice Brașov, Galați, Vaslui, Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Ilfov și București, al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secțiile 1-6 și Poliției Orașului Hîrlău, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

author avatar
Andrei Coman
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger