AcasăNewsPeste 40 de oameni fara adapost, salvati de la inghet in ultimele...

Peste 40 de oameni fara adapost, salvati de la inghet in ultimele 48 de ore

In conditiile in care ultimele doua zile au fost geroase dimineata si noaptea, in mare parte din tara, dar si cum destul de putine au fost regiunile in care nu a nins, valul de frig a fost cu atat mai mult resimtit de catre eprsoanele care nu au un acoperis deasupra capului.

Si, din cate anunta, marti, Politia Romana, pe langa faptul ca, la nivel national, peste 6.000 de oameni ai legii s-au straduit sa limiteze, pe cat posibil, efectele vremii nefavorabile, actionand cu peste 3.000 de mijloace auto, in asa fel incat sa nu existe blocaje in trafic ori persoane inzapezite, agentii de politie au avut grija sa duca la adapost si persoanele gasite in strada, in frig.

Astfel, numarul oamenilor fara adapost gasiti pe strada si dusi, cu Ambulanta, la centre sociale, dupa ce au fost identificati, s-a ridicat la 42.

De asemenea, odata ce au fost identificate releguli, politistii au dat si amenzi. Si, conform precizarilor care se regasesc in comunicatul dat publicitatii marti, de catre reprezentantii IGPR, numarul sanctiunilor contraventionale aplicate in aceste ultime 48 de ore s-a apropiat de 300, fiind amendati atat soferii in cazul carora s-a constatat ca nu au masinile echipate corespunzator pntur a circula in conditii de iarna, cat si administratorii unor drumuri, pentru neintretinerea carosabilului.

sursa foto: imparte.ro

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger