AcasăNewsPeste 40 de oameni au murit dupa ce un avion a luat...

Peste 40 de oameni au murit dupa ce un avion a luat foc pe pista (VIDEO)

Tragedia aviatica a avut loc seara trecuta la Moscova si a curmat zeci de vieti.

Avionul cu 78 de oameni la bord, cinci dintre ei membri ai echipajului, a aterizat de urgenta inapoi pe aeroportul Sheremetyevo, de unde plecase cu doar cateva zeci de minute mai devreme, cu destinatia Murmansk. Din pacate, cand aeronava a ajuns inapoi pe pista, motoarele au luat foc. In ciuda eforturilor facute de echipaj pentru ca oamenii sa iasa cat mai rapid din avion, incidentul s-a soldat cu multe victime.

Cel mai recent bilant indica faptul ca 41 de oameni au murit in urma acestui episod dramatic, potrivit site-ului BBC.

Autoritatile locale incearca sa afle ce anume s-a intamplat cu avionul si cum de s-a ajuns la aceasta situatie. Din cate se pare, patru membri ai echipajului au supravietuit, astfel ca se asteapta ca, in masura in care starea de sanatate le permite, acestia sa ofere informatii pretioase pentru ancheta.

[youtube]yT_vGAKk6PE[/youtube]

[youtube]_peTUs9SWOE[/youtube]

176 afisari

3 COMENTARII

  1. La felul abrupt in care au aterizat chilotii de mirare ramane faptul ca totusi a mai ramas jumate de avion. Aterizatea aia nici la razboi nu se face. Apoi pompierii cred ca ciocneau oua in 2 min multi mai traiau. Probabil Putin o sa zica ca nu exista vinovati.

  2. Cea mai mare boala in lume pe pompieri o am?. De la NY la Atena la Notre Dame la Colectiv niste puturosi cu ifose de soldati patrioti. Mai stiu si alte cazuri.

  3. Sa nu ai macar un elicopter ? sa lasi niste scarite, sa nu stii sa separi liziere antifoc sa limitezi scanteile, sa nu reusesti in 24 h sa stingi o biserica sa nu ai tu un berbece de evacuarea gazelor si noxelor si sa spargi ziduri pt evacuarea ranitilor victimelor,, mi se par atat de invechiti neantrenati, rudimentari si prosti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger