AcasăNewsPeste 30 de masini avariate, in Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Peste 30 de masini avariate, in Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Capitala se mai afla pana la ora 18.00 sub avertizare meteo cod galben de ninsoare si vant, dar reprezentantii ISU Bucuresti anunta deja ca zeci de masini au avut de suferit de pe urma conditiilor meteo nefavorabile.

In Bucuresti a nins din plin atat duminica, cat si in prima parte a zilei de luni, astfel ca orasul a fost acoperit cu un strat consistent de zapada.

Zapada s-a depus inclusiv pe copaci, multi dintre acestia prabusindu-se pe carosabil sau pe diferite masini. Reprezentantii ISU Bucuresti sunt in alerta maxima pentru a inlatura cat mai rapid copacii cazuti.

Chiar si asa, s-au inregistrat numeroase cazuri de masini avariate in special in zona de nord a Capitalei. Au cazut copaci pe masini pe Bulevardul Theodor Pallady si pe Bulevardul 1 Mai, dar si pe strazile plt. Ionel Nedelcu sau Zboinea Neagra, ori pe Soseaua Virtutii.

Pana la ora 13.00 se inregistrasera 45 de cazuri in care copaci au cazut pe masini sau pe carosabil si 31 de masini avariate. Reprezentantii ISU Bucuresti sustin ca vor ramane in alerta maxima, chiar daca se asteapta ca ninsoarea sa se opreasca in Capitala.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger