AcasăNewsPeste 200 de trenuri anulate si opt linii de cale ferata, inchise...

Peste 200 de trenuri anulate si opt linii de cale ferata, inchise miercuri din cauza zapezii

(foto: obiectivbr.ro)

Din cauza vremii nefavorabile, miercuri dimineata la ora 8.00 erau anulate 209 trenuri de calatori, precum si trenuri suburbane, informeaza CFR. De asemenea, sunt opt linii de cale ferata inchise: Ploiesti- Urziceni, Bucuresti Sud-Oltenita, Urziceni- Slobozia, Faurei-Buzau, Adjud-Urechesti, Sarulesti- Fundulea, Ciulnita- Calarasi Nord, Medgidia-Negru Voda.

(foto: obiectivbr.ro)

Pe 12 linii de cale ferata circulatia este restrictionata: Lehliu-Cernavoda, Buzau-Iasi (prin Tecuci), Tandarei-Fetesti, Fundulea-Lehliu, Palas-Valul lui Traian, Tecuci-Liesti, Tecuci-Marasesti, Adjud-Buzau, Tecuci-Faurei, Faurei-Urziceni, Giurgiu Nord-Videle, Giurgiu Nord-Gradistea.

Reprezentantii CFR va sfatuiesc sa calatoriti daca este „absolut necesar”, deoarece, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, in unele zone pot fi anulate trenuri, dar se pot inregistra si intarzieri mari din cauza ca se circula in conditii de iarna, in spatele plugurilor de zapada. In situatia in care liniile sunt deschise in zonele cu circulatia afectata de zapada, CFR va incerca sa mentina cel putin un tren de calatori pe relatie, astfel incat sa existe legaturi feroviare.

De asemenea, CFR recomanda pasagerilor ca, inainte de efectuarea calatoriei, sa ceara informatii despre trenurile anulate si despre intârzierile produse in traficul feroviar la statiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521.

783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger